Title of a News Article

Viranşehir'de Güzel bir gün

Viranşehir'de Güzel bir gün
banner206

 Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ömer Çimşit 
Viranşehir Derneği Kermes Açılışına katıldılarak etkinliğe renk kattı.

Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı S Ömer Çimşit ve Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, Viranşehir Derneği’nin Fakir Öğrenciler yararına düzenlediği kermes açılışına katıldı.

Antin Parkı’nda düzenlenen kermesin açılışına katılan Belediye Başkanvekili Çimşit ve Yardımcı Çiftçi’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş, STK Temsilcileri ve dernek üyeleri eşlik etti.

Dualar eşliğinde açılışı yapılan kermesi gezen  Çimşit ve  Çiftçi, Standlarda sergilenen birbirinden lezzetli yöresel ev yemeklerini tadarak Hediyelik eşya çeşitlerini ise yerinde inceledi.

Kermeste ayrıca renkli görüntülere sahne olan ve Yayık ayranı yapımında kullanılan kuzu postunu bir süre sallayan  Çimşit  ardından El Değirmeninde mercimek öğüterek Buğday dövme alanında ise bir süre buğday dövdü.

Oldukça renkli geçen açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı  Ömer Çimşit, Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlara vesile olmasını diledi.

Eğitime katkı sunma amaçlı düzenlenen kermeste elde edilecek gelirin Fakir Öğrenciler yararına kullanılmasının çok manidar olduğunu vurgu yapan Sayın Çimşit, Viranşehir Derneği Yönetimine ve ekibine başarı dileklerinde bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren açılışın ardından  Çimşit farklı programlara katılmak üzere alandan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195