Title of a News Article

Yavuz ve Ötegeçeli Ailelerinin mutlu günü

Yavuz ve Ötegeçeli Ailelerinin mutlu günü
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfa'da, bu akşam Şehitlik Çamlık'ta düzenlenen düğün töreninde Yavuz ve Ötegeçeli Ailelerinin çocukları Gülnaz Gökçe ve Serkan çiftçi dünya evine girdi.

Mevlit okunan ve semazenlerin sahne aldığı düğün törenine Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Haliliye Belediye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa eski il Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, çok sayıda davetli ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Şanlıurfa Valiliği OHAL müdürü  eski Özel Kalem Müdürü Hüseyin Ötegeçeli'nin kızı Gülnaz Gökçe ve Serkan Yavuz, bu akşam kendileri için düzenlenen düğün ve nikah töreniyle bekarlığa son verdiler.

Yöresel yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği düğün töreninde genç çiftçin nikahını Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kılarken, şahitliklerini ise Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Baro Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Av. Sedat Pınarbaşı ve Gülcan Acartürk yaptı. 

Başkan Demirkol 5 çocuk dedi

Serkan ve Gülnaz çiftinin nikahını kıyan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, nasihatte bulunarak en az 5 çocuk yapmalarını söyledi.

Vali Tuna EVET demelerini istedi


Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise evlenme cüzdanını 'hayat müşterektir' diyerek hem gelin Gülnaz hem de Damat Serkan uzatarak bir ömür boyu birlikte saklamalarını ve bir ömür boyu EVET demelerini dile getirerek Hayır dememeleri yönünde tavsiyede bulundu. 


Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195