Title of a News Article

Yeni yılın bebeğinin ismini verdi...

Özel Haber

Yeni yılın bebeğinin ismini verdi...
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol yeni yılın ilk Bebegine isim koydu.

Türkiye'de en fazla çocuğun doğum yaptığı Şanlıurfa’da 2017 yılının ilk çocukları Dünyaya Merhaba dediler. Eyyübiye Devlet Hastanesi Kadın Doğum servisinde yeni yılın Bebeklerinin heyecanı vardı. 

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol eşi Adile Demirkol ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat Belediye Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ile birlikte Kadın Doğum servisinde geldi. Yeni yılın ilk dogan Bebekler ise iki kız çocuğu oldu. Başkan Demirkol ve eşi Adile Demirkol yeni yılın ilk dakikasında Mustafa Dingöl ve  Fehime Dingöl çiftinin Doğan kızçocuğunun ismini koydular. Başkan Demirkol ezan okuyarak kız çocuğunun ismini Emine olarak koyduğunu aileye söyledi. Dingöl ailesine bazı hediyeler veren Başkan Demirkol daha sonra aynı serviste doğum yapan Viranşehirli Abdulhalim Zehra Demir çiftinin kız çocuğunu ziyaretederek hayırlı olsun dileğinde bulundu ve hediye paketini takdim etti. 

 
Kadın Doğum Uzmanı Dr. Orhan Nurol ile birlikte hastaları ziyaret eden Başkan Demirkol " Yeni yılda doğum yapan tüm aileleri tebrik ederim. Bu gecede nöbet tutan tüm sağlık çalışanlarını da öz verilerinden dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2017, 00:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan bucak
Hakan bucak - 7 yıl Önce

Hep reklam icraat yok artık kimlere ozendilerse hastaneleri dolaşıp isim koymak vs ama suç sizde değil neyseee

SIRADAKİ HABER

banner195