Title of a News Article

Yeniden Refah Partisi'nde bayramlaşma

Yeniden Refah Partisi'nde bayramlaşma
banner206

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı Kurban Bayramı dolayısıyla daha önce açıklandığı gibi bayramın 2. Günü  parti teşkilatları ve Şanlıurfa halkı ile bayramlaşma töreni düzenledi.

Parti bayramlaşmasına çoşkulu bir kalabalık katıldı. İl Başkanı İsmail Yavuz teşkilatlara verdiği mesajda, "İslam Aleminin bulunduğu her bir köşede maalesef yangın var bayramları bayram yapan birlik beraberlik ruhudur. Ama islam coğrafyalarındaki dağınıklık bizleri ziyadesiyle üzmektedir dedi." Sonrasında İl Başkan yardımcılarından oluşturulan ekip Siyasi Partiler ve Stk larla bayramlaşma için partiden ayrıldılar. 

Başkan Yavuz daha sonra Siyasi Partilerdeki bayramlaşma programları kapsamında   İl Binasına ziyarete gelen AKP, CHP, SAADET PARTİSİ, HÜDA PAR VE İYİ PARTİ teşkilatlarıyla ayrı ayrı bayramlaştı. Yoğun geçen bayramlaşma programında ziyarete gelen diğer parti mensuplarına geldikleri için teşekkür ederek Bayramlarını tebrik eden Başkan Yavuz misafirlere hitaben  "Şanlı şehrimiz Şanlıurfa hepimizin canla başla sahip çıkması gereken bizim memleletimiz, geleceğimiz olan çocuklarımıza miras bırakacağımız kadim şehrimiz, geçmişten geleceğe kültürünü koruyan buram buram tarih kokan tarım ve haycancılığın yapıldığı üreten şehrimiz. Çiftçimizin, sanayicimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin kıymetini bilerek Şanlıurfamıza en ufak katkısı olan herkesi desteklemeliyiz, hangi görüşten olursa olsun herzaman birlik beraberlik içinde projeler üreten bir şehir olmalıyız dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2019, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195