Title of a News Article

Akçıl'a yoğun ilgi

Akçıl'a yoğun ilgi
banner206
 Kaliteli ve cazip alışverişin şehrin en renkli noktası Novada Park AVM'de pazar akşamı Sinan Akçıl rüzgârı esti. 15 Ekim Pazar günü gerçekleşen Sinan Akçıl konserine olan rekor katılım ile bölgede bir ilke daha imza atan Novada Park Şanlıurfa eğlencenin adresi olmayı sürdürüyor.

Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Menemen, Novada Outlet Söke ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin halkası olan Novada Park Şanlıurfa konser etkinlikleri kapsamında 15 Ekim Pazar günü Sinan Akçıl’ı hayranlarıyla buluştu.

Eğlenceli ve dinamik etkinlikleriyle bölgenin ilgi odağı olan Novada Park Şanlıurfa’da tarihi bir kalabalık ile gerçekleşen Sinan Akçıl konserinde, sanatçının hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Sinan Akçıl, esprili tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, seslendirdiği şarkıları hayranlarıyla hep birlikte söyledi. Konserde İbrahim Tatlıses’e de selam gönderen Akçıl, Tatlıses’in “Haydi Söyle” şarkısını da sevenleriyle birlikte seslendirdi.

  Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sinan Akçıl’ın yoğun ilgi gösterilen konseri, rekor katılımla bölgede bir ilke imza attı. Konser alanındaki izdihamla bölgenin bugüne kadarki en kalabalık konserlerinden birine ev sahipliği yapan Novada Park, gelecek etkinlikleriyle Güneydoğu bölgesinde eğlencenin merkezi olmaya devam edecek.

Güneydoğu’nun en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Park Şanlıurfa etkinlikleriyle Şanlıurfa’nın en renkli noktası olmayı sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195