Title of a News Article

Ankara'da ki Urfalı kadınlar eğlendi...

.

Ankara'da ki Urfalı kadınlar eğlendi...
banner206
 Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Sıra Gecesi” ekibi eşliğinde müzikli bir eğlence programı düzenledi. Şander Başkanı Mehmet Çiçek ve yeni yönetimi faaliyetlerini sürdürüyorlar 
Programı nedeniyle Ankara dışında olan Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek de programa katılan kızı Rezzan Çiçek aracılığıyla yayınladığı mesajda, “Tüm kadınlarımızın Dünya kadınlar gününü kutluyorum. Derneğimizin önemli bir görevi de, Ankara’da bulunan hemşerilerimizin bir birleriyle tanışması, kaynaşması ve daha da önemli olan hemşerilerimiz dışında diğer şehirlerden gelen kişilerle de karşılıklı kültür alış verişinde bulunmalarıdır.
Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Platformlarının yürüttükleri bu tür kültürel faaliyetler, sosyal alanda büyük önem arz etmektedir. İşte bu nedenle Derneğimiz bu tür kültürel etkinlikleri düzenlemeye devam edecektir.” dedi.
Ankara Şanlıuralılar Derneğinin herkese açık olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Çiçek “Derneğimiz, sizin de derneğinizdir. Kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Sizleri aramızda görmek bizleri ayrıca mutlu edecektir” dedi.
Şanlıurfalılar Derneği Kadın Platformu sorunlusu ve yönetim kurulu üyesi Emine Şeftalioğlu da Eğlence programına katılan kadınlara hitaben yaptığı konuşmada “Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesinin mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
Ankara “Vivaldi Ce Gold Otel” de düzenlenen müzikli eğlence programına katılan konuklar, Türk halk müziği Sanatçısı Sedat Koç ve “Sıra Gecesi” ekibinin söylediği bir birinden güzel parçalarla doyasıya eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195