Title of a News Article

Aslan’ın usta elleri Siirt’te jüri üyesi oldu

Aslan’ın usta elleri Siirt’te jüri üyesi oldu
banner206

HABER: PAŞA BENZER

Siirt Girişimci Berber ve Kuaförler Platformu tarafından düzenlenen en iyi kuaför ve berber yarışmasına bölgenin en iyi ustaları jüri üyeliği yaptı. Şanlıurfa’nın en iyilerinden biri olan Ahmet Aslan’ın ustalığı kendisine jüri üyeliği getirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Siirt merkezde düzenlenen yarışmaya 15 farklı kuaför ve berber ustası katıldı. Genç çırak ve kalfaların daha iyi usta olabilmeleri adına düzenlenen bu yarışmada jüri üyeleri bölge illerinden katılım sağladı. Şanlıurfa’nın tanınmış usta kuaförlerinden ve Style By Aslan Kuaför Salonu işletmecisi olan Ahmet Aslan, Şanlıurfa’yı temsilen bu yarışmaya katılarak jüri üyesi oldu. Diğer jüri üyeleri; Malatya;Mustafa Ekrem, Kahramanmaraş;Ahmet Veysel Yırtıcı, Diyarbakır; Berat Polatoğlu ve Elazığ’dan; Erkan Zengin katıldı. Jüri Başkanlığını Atilla Yoldaş, yardımcılığı ise Ömer Yeşil, yaptı. 

Yarışma ise Aslan Çoban, Veysel Mutlu ve Ermez Oktay Adıgüzel tarafından tertiplendi.

15 yarışmacının katıldığı yarışma, daha iyi ustaların yetişmesi adına yarışmaya katılanlar dereceden geçti. Dereceye giren 1, 2 ve 3. Yarışmacıya çeşitli ödüller verildi.

1.gelen yarışmacıya madalya, sertifika, traş ekipman malzemeleri ve 3 çeyrek altın verildi. 2.ye ise kupa madalya sertifika ve 2 çeyrek altın, 3. Gelen yarışmacıya da kupa madalya sertifika ve 1 çeyrek altın verildi. Son olarak yarışmada 4. Olana da traş malzemeleri hediye edildi.

Sanatın şubesi olmaz diyen Style By Aslan Kuaför Salonu işletmecisi Usta Ahmet Aslan, bu tür yarışmaların yetişecek olan çırak ve kalfalara moral motivasyon olma adına gurur verici. Dileriz bu tür yarışmalar tüm illerimizde yapılır ve yayılarak daha ustalar gün yüzüne çıkar’ dedi. 





Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195