Title of a News Article

Bu görüntü Urfalıları gururlandırıyor

Şanlıurfa'da faaliyete geçmesinin hemen ardından kent halkı tarafından sıklıkla tercih edilen ve kısa süre içerisinde Türkiye'nin dört bir tarafına yayılan Baklavacı Şemsettin, 40'ıncı şubesini açtı.

Bu görüntü Urfalıları gururlandırıyor
banner206

Türkiye fıstık üretiminin yüzde 70'ini kendi topraklarından yetiştirmesine rağmen, hammaddesi fıstık olan baklavayı Gaziantep'e kaptıran Şanlıurfa'da işler artık yoluna giriyor. Girişimciliği ile takdir toplayan Baklavacı Şemsettin, dün 40'ıncı şubesini Sivas'ta açarak Şanlıurfa'nın adını tüm Türkiye'ye duyurmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz ay Ankara'da düzenlenen 'Şanlıurfa Tanıtım Günleri' programında 5 tondan fazla baklava satışı yapan ve fuara gelen herkesin ilk duraklarından biri olan Baklavacı Şemsettin'in bu girişimi tüm Urfa halkı tarafından da takdirle karşılanıyor.
Baklavayı ve fıstığı Urfa ile bütünleştiren Bakalavcı Şemsettin'in bu atağı Gaziantep firmalarının da dikkatini çekti. Baklavacı Şemsettin'in atılımını yakından izleyen Gaziantepliler, bu alanda Urfa'nın öne çıkmasından endişe duydu. (URFASTAR)



 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195