Title of a News Article

Bu sergiye mutlaka gidilmeli!

Halfeti Kaymakamlığı, Halfeti Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Mozaik Kursuna katılan Halfetili kadınların sergisi, ziyaretçilerinden tam not aldı.

Bu sergiye mutlaka gidilmeli!
banner206

Şanlıurfa Şehir Müzesi son dönemlerin en güzel organizasyonlarından birine daha ev sahipliği yaptı. Halfeti Kaymakamlığı, Halfeti Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR'un ortaklaşa düzenlediği Mozaik Kursuna katılan Halfetili kadınların el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergi, bugün düzenlenen açılışla vatandaşların beğenisine sunuldu.  
125 bayanın eğitim gördüğü kursun ardından açılan sergide toplamda 102 eser yer aldı. Serginin açılışına Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal ve çok sayıda davetli katıldı.
Serginin açılışında bir konuşma yapan Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, "Biz değerlerimizi bu tür etkinliklerle her zaman yaşatmalıyız. Dünyada eşine az rastlanır bir tarih birikimine sahip olan Şanlıurfa'da, kadınlarımızın da el birliği ile çok güzel bir çalışma ortaya çıkmış oldu. Emeği geçen tüm kadınlarımızı tebrik ediyorum" dedi.
Kaymakam Mutlu Köksal'ın ardından Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de sergiyi gezerek ortaya konulan çalışmadan dolayı kadınları tebrik etti. (URFASTAR)


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195