Title of a News Article

Covid19 bu törenden teğet geçti

Covid19 bu törenden teğet geçti
banner206

Şanlıurfa'da, bu akşam Önkol ve Çakmaklı ailelerinin çocukları Sedat ve Canan için muhteşem bir nikah töreni düzenlendi. Pandemi kuralları gereği nikah ev sahipleri başta olmak üzere herkes maskeli ve sosyal mesafeye pür dikkat etti. Deyim yerindeyse virüs burada herkesi teğet geçti. 

Hayriye Sultan Kır Bahçesinde Sedat Önkol ve Canan Çakmaklı için düzenlenen nikah törenine yoğun katılım gerçekleşti. 

Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol'un yeğeni, iş Adamı Faruk Önkol'un oğlu Sedat Önkol ile Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı'nın yeğeni Mehmet Çakmaklı'nın kızı Canan Çakmaklı için Hayriye Sultan'da düzenlenen muhteşem nikah törenine; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı, Karaköprü Belediye Başkanı Metn Baydilli, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan, BŞB Meclis Başkan vekili Faruk Bayık, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, İş Adamı Serdar Balta, İş adamı Reşat Yazar ve çok davetli katıldı.

Kır bahçesinde düzenlenen nikah töreninde genç çiftin nikahını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli kıydı. Şahitlerini ise, Şanlıurfa eski Milletvekili Muzaffer Çakmaklı, AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şükrü Yüksel ve Sezai Kılıç yaptı. 

Sosyal mesafeli ve maskeli bir şekilde tertiplenen nikah töreninde kıyılan nikah sonrası hatıra fotoğrafı çekildi. Havai fişek gösterisi altında genç çift pandemi kurallarına riayet ederek bir kez dans edip buradan ayrıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195