Title of a News Article

Dede Tatlıses torunuyla hasret giderdi

Dede Tatlıses torunuyla hasret giderdi
banner206

Ünlü sanatçı Urfalı İbrahim Tatlıses, sosyal medyada ki aktifliğini sürdürüyor. Son olarak torunuyla ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektirip paylaşan Tatlıses, birde not düştü.

Bir kaç yıl önce İzmir'e yerleşeyerek, artık hayatımı burada geçireceğim diyen Tatlıses, işletmesini yaptığı Tatlıses Kebap'ta hergün hayranlarıyla buluşuyor fakat, bunun tam tersi hayranı olduğu Torunu Efe'yi ise bizzat kendisi gidip ziyaret etti. 

İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı'dan olan Torunu Efe Tatlı, okul arkadaşlarıyla basketbol takımı olarak İzmir'e geldi, bunun haberini alan dede Tatlıses, torununu görmek için  kampın yolunu tuttu.

Fenerbahçe Basketbol Takımında ter döken Efe Tatlı, kampa gelen dedesi İbrahim Tatlıses'i görünce boynuna atladı ve hasret giderdi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Efe Tatlı ve diğer arkadaşlarıyla uzun süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çekilen fotoğrafı paylaşan İbrahim Tatlıses altına not düşmeyi de ihmal etmedi.

Tatlıses notunda şunları söyledi;

"Torunum Efe ve takım arkadaşları Fenerbahçe Basketbol Okulu’nun kampı için İzmir’e gelmişler. Bende evlatlarımızı ziyarete gittim. ALLAH hepsini korusun, bahtları açık olsun inşALLAH..."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2019, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195