Title of a News Article

Deniz Seki aylar sonra tahliye oldu

Deniz Seki aylar sonra tahliye oldu
banner206
 Uyuşturucu temin etmek suçundan 2.5 yıldır Bakırköy cezaevinde tutuklu bulunan Deniz Seki, bugün özgürlüğüne kavuştu. Sevenlerinin ve bir gazeteci ordusunun kendisini beklediği Deniz Seki büyük bir sevgi seli içinde özgür dünyaya merhaba dedi.

Onu karşılamaya gelen pek çok hayranından biri de Leyla Bilen isimli yaşam koçu oldu. Seki hayranı olan Bilen, onun hapse girmesiyle birlikte satın aldığı ve beslemeye başladığı güvercini salıverdi. Kendisini karşılamaya gelen hayranlarına çok sevinen Seki, muhabirlerin sorularını ise uzun uzadıya yanıtlamak yerine üç gün sonrası için bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyleyerek aracıyla birlikte hapishaneden ayrıldı. Seki özgürlüğünün ilk saatlerini Mecidiyeköy’deki bir otelde annesi ve ailesiyle birlikte karşılayacak. Seki’nin bir süre bu otelde kaldıktan sonra basın açıklaması yapacağı söylendi.

KOLİLERCE EŞYASI TAŞINDI

Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyalarını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı.

DENİZ SEKİ’NİN DAYISINDAN BOMBA AÇIKLAMALAR

Deniz Seki’nin tahliyesini bekleyen isimlerden biri de dayısı Atilla Kaban oldu. Sözcü.com.tr’ye konuşan Deniz Seki’nin dayısı Kaban şöyle konuştu: Deniz çok zor günler geçirdi. Hiç haketmediği suçlamalarla içeri atıldı ki onu içeriye atanlar FETÖ’den tutuklandı.

Kızın başını yaktılar. Deniz, o rezil herif (Hüsnü Şenlendirici) yüzünden içeride yatıyor, hakkında yapılan suçlama bir tarafa o sigara bile içmeyen biriydi. Deniz’in kardeşleri Serdar ve Serkan onu alıp çıkartacak. Deniz’in annesi de onu Mecidiyeköy’de bir otelde bekliyor. Hep birlikte onun yanına gideceğiz. Kendisi önemli ameliyatlar geçirdiğinden dolayı buraya gelmedi. Gerçekten de ailece çok zor günler geçirdik. Çok şükür artık bitiyor.

KADIN GİBİ GİRDİ ERKEK GİBİ ÇIKACAK

Deniz Seki’nin tahliyesini bekleyenlerden biri de Seki’nin evinde altı yıldır çalışan Gül Kayaturan’dı.

Tahliyeyle ilgili duygularını almak istediğimiz Gül Hanım,  Deniz Seki çıkar çıkmaz onun en çok sevdiği lezzetlerden olan yaprak sarma hazırlayacağını söyledi. Yaşananların son derece zor olduğunu söyleyen Kayaturan, Seki’nin hapishaneye girmesiyle ilgili olarak “Kadın gibi içeri girdi erkek gibi çıkacak” şeklinde bir yorumda bulundu.

DENİZ SEKİ NELER YAŞAMIŞTI

2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı. Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 218 gün cezaevinde geçiren Seki, ilk duruşmadan tahliye edildi. Sonrasında cezası onanan sanatçı hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı. 15 Kasım 2014’te Esenyurt’ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014’te tekrar cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195