Title of a News Article

Dilan bakın ne cevap verdi

Dilan bakın ne cevap verdi
banner206

İbrahim Tatlıses kızını ibo show'a davet etmedi! Dilan Çıtak Tatlıses'ten bomba açıklama... İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses İbo Show'a davet edilmemesi hakkında ilk kez konuştu. Dilan Çıtak Tatlıses ve sevgilisi Levent Dörter dün akşam Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikiliden Dilan Çıtak Tatlıses, İbo Show'a davet edilmemesi hakkında bakın neler söyledi...

Geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses ile sorunlar yaşayan Dilan Çıtak, "Şu an babamla aramız şükür çok iyi. Allah bozmasın" ifadelerini kullandı.

Çıtak, muhabirlerin, "Sizi programına davet etti mi?" sorusuna, "Hayır şu an bir davet gelmedi. Bu aralara ağır toplar programa çıkıyor. Bana da elbet sıra gelir, gelmezse de sorun yok." cevabını verdi.

İBRAHİM TATLISES'İN ÇOCUKLARININ İSİMLERİ

İdo Tatlı, Melek Zübeyde Tatlı, Dilan Çıtak, Elif Ada Tatlı, Ahmet Tatlı, Gülden Tatlı, Gülşen Tatlı adında toplam 7 tane çocuğu bulunmaktadır. Usta sanatçılar İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızları olan Melek Zübeyde Akkaş'ı birçok kişi bilmiyor. Anne babası tüm Türkiye tarafından tanınan Melek Zübeyde Akkaş'ı gözlerden ve kameralardan uzak büyüten Perihan Sava, şimdilerde vaktini kızı Melek Zübeyde Akkaş'tan olan 3 torunu ile geçiriyor. 36 yaşındaki Melek Zübeyde Akkaş'ın 2008 yılında evlendiği Volkan Akkaş'tan Kemal Ali, Efe ve Zeynep Bal adında 3 çocuğu var..

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın gözlerden uzak büyüyen kızları Melek Zübeyde Akkaş kameralardan her zaman uzak durdu. İyi bir eğitim alan Melek Zübeyde Akkaş'ın mezuniyet töreninde bir araya gelen İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş ile çekilen fotoğrafları o dönem magazin gündemine bomba gibi düşmüş. Melek Zübeyde Akkaş'ın güzelliği konuşulmuştu.

İbrahim Tatlıses 1979'da "Kara Yazma" filminde tanıştığı Perihan Savaş'a gönlünü kaptırmış bu aşkın magazin sayfalarına yansıması üzerine Adalet Durak boşanma davası açarak Tatlıses'le yollarını ayırmıştı. Perihan Savaş'dan kızı Melek Zübeyde dünyaya gelen ünlü türkücü bu ilişkisini 1983'te evlilikle sonuçlandırmadan noktalamıştı. Ardından hayatına yine film setinde tanıştığı Derya Tuna girdi. 20 yılı aşkın bir süre birlikte olduğu Derya Tuna'dan da oğlu İdo oldu. İşte İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden olan kızı Melek Zübeyde Akkaş ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin çocukları…

Kaynak: takvim

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195