Title of a News Article

Haluk Levent'ten flaş açıklama! 'Satarım demiştim'

Haluk Levent'ten flaş açıklama! 'Satarım demiştim'
banner206

İbo Show'da bu hafta yine çok ünlü isimler vardı. Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır'ın konuk olduğu programda ünlü isimlere tepki gelmişti. Haluk Levent gelen yorumlara yanıt verdi. Haluk Levent kimdir, nereli de merak konusu oldu.

İbo Show konukları gündeme bomba gibi düştü. İbo Show'da bu hafta Haluk Levent, Sabahat Akkiraz, Hüseyin Turan ve Ender Balkır konuk oldu.

Türkü şov yapılan gece başlamadan gündem oldu. Sosyal medyada ünlü isimlerin İbo Show'a katılması eleştirilirken Haluk Levent bir takipçisine yanıt verdi. Levent'e bir takipçisi "Abi sana çok güvenmiştik İbo show'a çıkıyormuşsun" yazdı.

Haluk Levent ise bu yoruma "Ben size 'bana güvenmeyin hepinizi satarım' demiştim" dedi.

HALUK LEVENT KİMDİR?

26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı mahallesinde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu'nda okudu. Adana Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı. Üniversite giriş sınavlarını kazanıyordu ama eğitimini istikrarlı bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195