Title of a News Article

İbo'ya rakip çıktı...

İbo'ya rakip çıktı...
banner206

Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İbo Show'la Cumartesi akşamları Star TV ekranlarında izleyicilerinin kulaklarının pasını silen başarılı şov programı, aynı zamanda izleyenleri hem eğlendiriyor hem de onlara duygusal anlar yaşatıyor. Programa katılan birbirinden başarılı konuklar ile her bölümü ayrı bir keyifle izlenen İbo Show, ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

Fakat İbo Show için rekabet ortamını kızıştıracak bir haber geldi ve televizyon dünyasının bir başka yıldız isminin de ekranlara dönme hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte İbo Show kanadından bir telaş başladığı düşünülürken, diğer kanatta da çalışmaların şimdiden başladığı bilgisi geldi. Bununla birlikte artık televizyon ekranlarında İbo Show’a rakip olan başka bir eğlence şov programı daha seyirciler ile buluşacak.

İbo Show’a Rakip Bir Eğlence Programı O İsimle Geliyor.

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında başından ağır yaralanan ve apar topar tedavi altına alınan İbrahim Tatlıses, tedavi sürecinin ardından uzun bir süre sonra sağlığına kavuşmuş fakat vücudunun sol tarafında bir felç durumu söz konusu olmuştu. Bununla birlikte herkes İbrahim Tatlıses’in sağlığına kavuşmasına sevinirken, ekranlara ara vermek zorunda kalmasına da üzülmüştü.

Fakat aradan geçen 9 yılın ardından, İbrahim Tatlıses tüm sevenlerini mutlu edecek olan o haberi vererek İbo Show’un yeniden başlayacağını duyurmuştu. Bu haber programın sevenlerini fazlasıyla mutlu etmeye yeterken, programın yeni sezonunda gelen konuklar da izleyenleri heyecanlandırmayı başarmıştı.

Her hafta izleyicilerin merakla takip ettiği İbo Show’a bir rakip geldiği ortaya çıktı. Akşam Magazin Müdürü Barış Koca’nın haberine göre, ünlü şarkıcı Sibel Can da bir şov programıyla ekranlara gelmenin hazırlıklarını yapıyor. Pandemi sürecini verimli geçirdiği öğrenilen Sibel Can, iddialara göre ekranlara yeni bir eğlence programıyla gelecek ve İbo Show’a rakip olacak. Alfahaberajansı

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195