Title of a News Article

İbrahim Tatlıses'ten çok sert açıklamalar...

İbrahim Tatlıses'ten çok sert açıklamalar...
banner206

Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalına verdiği özel röportajda yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Sosyal medya ve diğer birçok haber kanallarında çıkan olumsuz yöndeki eleştirilere youtube kanalı açarak cevap veren Tatlıses, 'Gülçin benim sol kolum. Beni yıkmaya çalışıyorlar ama yıkamayacaklar, ben bitti demeden bitmez' sözleriyle çok sert açıklamalarda bulundu.

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve başından ağır yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, mucize bir şekilde hayata tutundu. Kısmi felçlik yaşayan Tatlıses, uzun süre gördüğü tedavi sonrası ikinci baharını yaşamış ve bir evlilik daha yapmıştı. Ben kadınsız yapamam sözleriyle sık sık gündeme gelen Tatlıses, evlilik yaşadığı Ayşe Yıldız ile bir çocuk kız çocuğu sahibi oldu. Bir kaç yıl süren bu evlilik boşanmayla sona erdi. 

Bugünlerde ise, yine evlilik hazırlıkları içerisinde olduğu öğrenilen 66 yaşındaki İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi kendisinden 42 yaş küçük olan Gülçin Karakaya gündemden düşmek bilmiyor. Tatlıses'in eski eşi Perihan Savaş ta Tatlıses'in yeni ilişkisi hakkındaki yorumu, "Çok söyleyecek bir söz yok, Allah akıl fikir versin" cümlesiyle olmuştu.

TATLISES, 'GÜLÇİN BENİM SOL KOLUM' 

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tüm eleştirilere cevap vermek adına youtube kanalı açarak cevap verdi. 

Gülçin Hanım benim yardımcımdır, İkincisi Gülçin Hanım benim twitter, instagram hesaplarıma bakar. Ben bu konuda biraz acemi olduğum için bilmiyorum. Resim paylaşmayı biliyorum ama sosyal medyada bir milyon şekil var ben onları bilmiyorum. O'da onun profu olduğun o işleri yürütüyor. Ama bu arada Gülçin hanıma etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, bana göre ona laf söylemek hoş değil. Ben hiç bir zaman isyan etmedim, mesela bana keleş sıktılar ama hiç bir zaman demedikleri bu adam ne yapıyor. maddi durumu değil de, manevi durumu ne durumdadır diye kimse sormadı. Gülçin kimdir?, Gülçin yardımcımdır, elim kolum ayağımdır. Sağ elim çalışıyor, sol elim çalışmıyor, Gülçin'de sol elimdir.  Var mı ötesi?... Sizler gelip dediniz mi abi sana bir kap yemek getirelim, yardım edelim, bir ihtiyacın var mı? Şimdi neden soruyorsunuz Gülçin kimdir diye. Gülçin Benim Canımdır, ötesi yok. İzmir'de tanıştık, çok iyi bir ailenin kızı, çok sevdiğim için yanımdadır ötesi de yoktur. 

NEDEN YOUTUBE KANALI KURDU?

İbrahim Tatlıses neden youtube kanalı kurdu sorusuna ise şöyle cevap verdi; 'Üstünüze üstünüze geleceğim, hak etmediğim şeyler söylüyorlar bana. Allah'ın ekmeğini yiyorsunuz, benimle birlikte çalışmışsınız ama bana laf söylüyorsunuz. Gördüğünüz Tatlıses TV bundan sonra bizimdir. isim hakkı bize aittir, herşeyi buradan dinleyeceksiniz. Herşeyi buradan dinleyeceksiniz, sağa sola röportaj vermeyeceğim, çünkü en iyi röportajı ben kendim yapacağım. Zaten sahibi benim, söyleyen benim, olayı yapanda benim. Ben duymanızı isterim, ben duymanız için de youtube kanalıma gireceksiniz ve Tatlıses TV'yi oradan izleyeceksiniz. 

PERİHAN HANIM'IN AÇIKLAMALARI TALİHSİZ!

Perihan Savaş'ın Çok söyleyecek bir söz yok, Allah Akıl fikir versin' sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Tatlıses, 'aslında Perihan Hanımı severim sayarım, ama bizim için kullanacağı her cümlede kızımızı, torunlarını düşünmesi lazım. Çünkü bende Perihan Hanım için bir laf edeceksem, kızımı düşünmem lazım. Taş gelip kızıma değiyor. Taş kızımın başını yararsa canım yanar. Onunda canının yanmaması için laf etmemesi lazım. Saygı duyuyorum canı sağ olsun. 

'NASIL BİR ADAMMIŞIM LAN BEN'

Yeni aşkı Gülçin Karakaya ile bomba gibi gündeme düşen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, magazincilere yüklendi. Soru cevap şeklinde verdiği röportajda magazinciler çok üzerinize geliyor sorusuna cevap veren Tatlıses şunları söyledi;

'Nasıl bir adammışım lan ben, nasıl bir adammışım. Eviriyorlar çeviriyorlar bitiremiyorlar. Bitiremezsiniz arkadaşlar, bitiremezsiniz!. Ben bitti demeden de bitmez. Çünkü Allah yürü demiş, Allah'ın yürü dediği kula birşey olmaz. Bundan emin olduğunuz zaman kazanırsınız. Ben eminim ve kazanıyorum. 50 senedir bana atılmayan çamur iftira kalmadı. En çok yara alan benim ama hiç bu kadar yaralanmadım. Sevdiklerimden aldığım yarayı hiç kimseden almadım. Sevdim dediğim, kızım dediğim, evladım dediğim insanlar en büyük kötülüğü yaptılar.'

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2020, 11:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
müslüm
müslüm - 4 yıl Önce

reklamlar bitti artık tövbe istiğfar et .......

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142