Title of a News Article

Karagül heyecanlandırdı…

.

Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde çekimleri yapılan ve Fox'un sevilen yapımlarından Karagül 99. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Büyük bir merakla beklenen dizinin yeni bölümünde Baran'ın ne tercih yapacağı büyük merak konusu. İşte, yeni sürprizlerin sinyalini veren Karagül 99. bölüm fragmanı ve özeti!

Her hafta soluk soluğa izlenen Fox Tv dizisi Karagül 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül yeni bölüm fragmanı çarpıcı sahnelerin sinyalini verdi. Dizi, geçen bölüm olduğu gibi bu bölümde de dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. 4 sezondur büyük bir heyecanla takip edilen Karagül'de tansiyon yükseliyor. Ayşe tarafından yarı yolda bırakmanın şokunu henüz üzerinden atlatmamışken, gerçek annesinin Narin değil de Ebru olduğunu öğrenen Baran adeta yıkılıyor. Karagül 99. bölümü nefes kesen sahneleriyle 11 Aralık Cuma akşamı Fox Tv'de!

 

KARAGÜL 99. BÖLÜM ÖZETİ

Karagül yeni bölümünde hayatının en büyük yalanıyla yüzleşen Baran alt üst olur... Neye inanacağını, kime gideceğini bilememekte, oradan oraya savrulmaktadır. Ebru, Kadriye'nin Baran'a gerçeği söylediğinden habersiz, bu kez son derece kararlı olarak konağa gelir. Baran'ı bir şekilde ikna edip, diğer üç çocuğuyla birlikte İstanbul'a dönmeye kararlıdır... Narin ne olursa olsun oğlunu vermemek için ölesiye mücadele etse de artık ne Ebru'ya ne de Narin'e söyleyecek bir söz kalmamıştır ve son karar Baran'ın olacaktır. Baran'ın konağa dönmesi için gergin bekleyiş başlar. Diğer yandan Kadriye için henüz kapısı bile aralanmamış, belki de Baran sırrını bile unutturacak kadar büyük olan bir sır ve acı beklemektedir. Kadriye bu sırrıyla da yüzleşmek için kendini hazırlamaktadır. Evladının acısına dayanmayan Sibel, beklenmedik bir hamle yapar... Bu hamle hem konak halkını hem de Kenan'ı iyiden iyiye zor durumda bırakır ve Kendal'ın öfkesinin önünde duran hedef tahtası haline getirir. Baran'ın konağa girmesiyle birlikte Şamverdilerin hikayesi baştan yazılmaya başlar... Bu bir son değil, yepyeni ve beklenmedik bir hikayenin başlangıcıdır... Bu hikayeyi artık Baran Şamverdi yazacaktır.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195