Title of a News Article

MİSİAD Urfa Başkanı Ömer Ağ, Çiftçi'yi kutladı

MİSİAD Urfa Başkanı Ömer Ağ, Çiftçi'yi kutladı
banner206
 Şanlıurfa Misiad İl Başkanı Ömer Ağ Belediye Başkanları Birliğinin 3 Mart 2018 Cumartesi günü Ankara MEB Şura Salonunda yapılan ödül töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin aldığı üç ayrı ödül ile ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi.
BU TERAZİNİN AYARINI DÜZELTELİM ARTIK
Hatırlatmakta fayda var, geçen hafta sonu Ankara’da ki MEB Şura Salonunda bir ödül töreni vardı. Bu ödül töreninde çeşitli kategorilerde Belediye Başkanları oylanıyordu. Aralarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız gibi 61 belediye başkanı daha vardı. Hangi belediyeler mi; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi gibi Büyükşehir Belediyeleri ve Erzincan, Çankırı, Isparta, Kütahya, Kilis, Bayburt, Çankırı, Bilecik ve daha bunların benzeri nice belediyeler.
 Aynı zamanda katılımcılar arasında Devlet Eski Bakanı, Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Güldal Akşit, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, 24. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök, 26. Dönem Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 26. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Hayati Tekin 22. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Şeref Ateş gibi konuklar vardı. Niye mi bunları söylüyorum, bizim görmezden geldiğimiz bu ödül töreni kamuoyunda kabul gören akredite olmuş bir ödül törenidir diyebilmek adına söylüyorum. 
Bu ödül töreni bir siyasi partinin kendi belediyeleri için düzenlediği bir ödül töreni de değildi. Hem Ak Parti hem de Milliyetçi Hareket Partisinden üst düzey katılımın olması da bunun göstergesidir. Türkiye’nin bu ödül törenini bizden çok daha fazla ciddiye aldığı kesin. Fakat ne hikmetse Türkiye’nin gördüğünü bizler Urfalılar göremiyoruz. Eğer bu ödülü ola ki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi almış olsaydı yine bizim şehrimizi Antep ile kıyaslayan bir kitle çıkacaktı. Biz bir Antep olamayız deyip ahkam keseceklerdi. Kendi öz evladımız ödülü alınca onu görmezden gelmeyi nasıl becerebiliyoruz bunu anlamak inanın mümkün değil. Gelin tebrik kültürümüzü tekrar gözden geçirelim, bu ödül hepimizin. Ödül anonsu yapılırken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi diye anons ediliyor, salondaki 2000 kişi Şanlıurfa’yı alkışlıyor ve ödülü Şanlıurfa alıyor. İşte sırf bu yüzden bu gurura hepimiz sahip çıkmalıyız.
Gelin bu günden sonra Urfalı Urfalıyı hafif tartmasın. Türkiye’nin en beğenilen belediye başkanlığı gibi prestijli üç ödülü Şanlıurfa’ya kazandıran Nihat Çiftçi’yi tebrik edelim. Bu tebrik mekanizmasını harekete geçirmek birazda STK’ların görevidir diye düşünüyorum. Bu anlamda Memleketçi olma özelliğimizden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’yi Misiad ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195