Title of a News Article

Nereden nereye... Bu iş sayesinde hastalığı yendi!

ÖZEL HABER

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde Emniyet Caddesinde bir işletme açan Kadın Girişimci Meral Tüysüz, harikalar yaratıyor. Alışılmışın dışına çıktıklarını vurgulayan Meral Tüysüz, bu iş sayesinde yakalandığı amansız hastalığı yendi.

2016 yılında amansız hastalığa yakalanan ve giriştiği bu işle gösterdiği azim sonucu hem hastalığı yenen hem de Urfa'da bir ilki gerçekleştiren kadın girişimci Meral Tüysüz, bugünlerde adından söz ettiriyor.

Emniyet Caddesinde açtığı işletmeyle Urfa'da farklı bir vizyon kazandıran Tüysüz, yaptığı çok ama çok farklı pasta çeşitleriyle dikkatleri üzerine çekti.

İstanbul'da bu işin 2 yıl eğitimi usta aşçılardan alan Meral Tüysüz, bugün Urfa'da hem hünerlerini sergiliyor hem de kalifiye eleman yetiştiriyor.

Misafir olduğumuz Pastadays Butikte gözleri dolduran pasta çeşitleri bizleri kapıda karşıladı. İstenilen tüm figürler yapılabilmekte, soluksuz ve günlerce süren çalışmalar Urfalıların beğenisine sunuluyor.

Aklınıza gelebilecek her türlü figürün yapıldığı pastalar, gerçekten de harika görünüyor. Misafir olduğumuz bu pazar günün de, isteğe göre yapılan bir pasta mangalda patlıcanlı kebap siparişi. 

Uzun uğraşlarla yapılan mangal kebabı pastası hiç bu kadar tatlı olmamıştı. Yöre olarak çok sevilen patlıcanlı kebap, Pastadays'ta bugün yaş pasta olarak çıkıyor.

Çocuklara doğum günü, evli çiftlere özel günler için aklınızdan ne geçiriyorsanız, nasıl bir pasta istiyorsanız, hepsi burada mevcut ve yapılabilmekte. 

Emniyet Caddesinde açılan Pastadays butik, otantik ortamıyla da huzur veriyor. Kitap okuma köşesi, ailecek rahat edebileceğiniz nadir mekanlardan bir yer. 

Urfastar olarakta bizleri burada misafir eden Kadın Girişimci Meral Tüysüz ve Kardeşi Akif Tüysüz'e teşekkür eder, yeni işlerinde bereketli ve başarılı çalışmalar dileriz. 

URFASTAR












Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2018, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195