Title of a News Article

Ocakoğlu ilk programında sınıfta kaldı

Ocakoğlu ilk programında sınıfta kaldı
banner206

Şanlıurfalıların yakından tanıdığı tiyatro ustası Hasan Ocakoğlu Ramazan ayı nedeniyle hergün bir program yapmaya karar verdi. Yardımcısının Aziz'liğine uğrayan Ocakoğlu ilk programında sınıfta kaldı.

Yöre şivesini ve aksanını rol aldığı ve oynadığı birçok tiyatro oyunlarında sergileyen ve yediden yetmişe herkesin beğenisini alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibinin baş aktörü tiyatro oyuncusu Hasan Ocakoğlu, şimdilerde pandemi nedeniyle uzaktan uzağa hayranlarını güldürmeye çalışıyor. Şair Nabi tiyatro salonunda her hafta sergilenen ve birbirinden komik sahneler, son bir yıldır perdelerini bir türlü aralayamadı. Çünkü dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını halen insan üzerinde etkisini sürdürüyor.

Bu nedenle sahnede tiyatroya ara veren Hasan Ocakoğlu ve ekibi, paket çekimler halinde tiyatro oyunu sergilemeye çalışıyorlar. Birçok konuda tiyatro oyunu sergileyen yetenekli oyuncu Hasan Ocakoğlu şimdi de, Ramazan Ayı nedeniyle yemek programı yapmaya başladı. Komedyen yüzü ile tanınan Ocakoğlu, Ramazan Ayı yemek programının ilk bölümünde iftar yemeği olarak çiğ köfte yapmak istedi lakin, programda yardımcısı olarak rol alan Aziz ismindeki arkadaşının azizliğine uğrayan Ocakoğlu yemeği yapamadı. Çiğ köfte malzemelerini getirmeyen yardımcı Aziz bir cebinden tuz, diğer cebinden ise 2 yumurta çıkardı. Buna çok sinirlenen program sunucusu Hasan Ocakoğlu çareyi Urfa Sıra gecelerinde çekilen bir klipte buldu. 

İşte o anlar... 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195