Title of a News Article

Ramazan Sokağı Çocukların ilgi odağı oldu

Ramazan Sokağı Çocukların ilgi odağı oldu
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Ramazan Ayının maneviyatına uygun etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağı'ndaki etkinliklerine çocuklara yönelik 13. Bölge Gençlik ve Çocuk Etkinlikleriyle devam etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamarat Eller Çarşısı'nda kurulan Ramazan Sokağı, her gün farklı etkinliklerle vatandaşın buluşma noktası oluyor. Tiyatro, etkinlik sahneleri, el sanatları, hediyelik eşya, Osmanlı tatlıları, yöresel damak ürünleri ve oyuncak reyonları gibi her türlü zenginliği içerisinde barındıran Ramazan Sokağı'nda özellikle çocuklarla yönelik etkinlikler aralıksız sürüyor.
Ramazan Sokağı'ndaki stantları gezen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, "Ramazanı Urfa'da insan bedeniyle, ruhuyla hissediyor. Bütün Türkiye'nin Ramazan Ayı'nı gelip Şanlıurfa'da yaşamasını tavsiye ediyorum. Çünkü iftarla birlikte Şanlıurfa'da hayat başlıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin kurmuş olduğu Ramazan sokağı' için Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm merkez ilçe belediye başkanlarımıza emeği geçenlere teşekkür ederim.  Ramazan Sokağı çok güzel bir etkinlik alanı . Zaten Gönül Belediyeciliği diye AK Parti yola çıktı.Bu tür etkinliklerle AK Parti farkını ortaya koyuyor" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142