Title of a News Article

Şander Yılın adamlarını seçti

Şander Yılın adamlarını seçti

Şander Yılın adamlarını seçti
banner206

Ankara Şanlıurfa Derneği, önceki akşam Başkent’in göbeğinde lüks bir otelde düzenlediği ‘Şanlıurfalılar Derneği’ buluşma gecesinde Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler bir araya geldi. Eğitim anlamında derneğe maddi manevi katkı sunanlara plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Ankara İç Kale Otelinde düzenlenen ve Şanlıurfalılar Derneği tarafından organize edilen buluşma gecesinde renkli görüntüler yaşandı. Sanatçı Sedat Koç’un ve sıra ekibinin sahne aldığı gecede, ünlü iş adamları, milletvekilleri, Belediye Başkanları, Bürokratlar ve çok sayıda Gurbetçi Urfalı katıldı.

Şander Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Nimetoğlu’nun ev sahipliği yaptığı geceye, Şanlıurfa Vali Vekili Uğur Sezer, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Fakıbaba, Kemalettin Yılmaztekin, Eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Eşleri Ayşe Ekinci, İç İşleri Bakanlığı AB Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ramazan Seçilmiş,  Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Eğitimci İş Adamı Fethi Şimşek, Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş, İş Adamı Halil Bağıban, Misiad Genel Başkanı Feridun Öncel, Akçakale Eski Belediye Başkanı Ahmet Akay, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar ile yönetim kurulu üyeleri ve  bine yakın Şanlıurfalı aileleri ile birlikte katıldı.

Sıra Gecesi ekibinin Urfa yöresine ait seslendirdiği türkülerle soğuk Ankara havasını ısıttığı buluşma gecesinde Derneğe emeği geçenlere Urfa Hatırası olan resimler hediye edildi. Derneğe emeği geçen ve Ankara eğitim gören Urfalı öğrencilere yönelik burs adına maddi manevi destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’e Urfa’yı gösteren muhteşem tablolar hediye olarak verildi.

Şanlıurfalılar Buluşmasında, birde yılın adamları seçildi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 2014 yılının en iyi Valisi seçilirken ödülünü, Yardımcısı Uğur Sezer aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise 2014 yılının en iyi belediye başkanı olarak seçilerek ödüle layık görüldü. Başkan Ekinci ödülünü Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu’ndan aldı.

2014 Yılının en iyi bürokratı ise Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş oldu. Ulutaş’ta ödülünü Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’ten aldı.

Şanlıurfalıların yakından tanıdığı isimlerden biri de İş Adamı Halil Bağıban. 2014 Yılının en iyi iş adamı ödülüne layık görülen Bağıban’da plaketini Korgeneral Mustafa Kemal Alataş’tan aldı.

Şanlıurfaspor taraftarlarının yakından tanıdığı Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ise eğitime verdiği desteklerden dolayı 2014 yılının en iyi eğitimci adamı seçildi. Şimşek’in plaketini ise Şanlıurfa Milletvekili ve aynı zaman da öğrencisi olan Mehmet Ali Cevheri verdi.

Son olarak yılın adamı seçilen Sanatçı Sedat Koç ise 2014 yılının en iyi sanatçısı seçilerek ödüle layık görüldü.

Ödüllerin verilmesinin ardından, gece Sedat Koç ve ekibinin seslendirdiği türkülerle devam etti.

Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mahmut Nimetoğlu, geceye katılanlara tek tek teşekkürlerini iletti. 


Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195