Title of a News Article

Sandy Beach Otelde Türk gecesi rüzgarı...

Sandy Beach Otelde Türk gecesi rüzgarı...
banner206

Şanlıurfa'nın saygın İş Adamlarından Hüseyin Akgün'ün oğlu genç iş adamı Fatih Akgün yönetimindeki Sandy Beach otelinde Türk gecesi düzenlendi.

Pandemi kısıtlamalarının sona ermesiyle birlikte turizm sezonu açıldı. Dünyanın dört bir yanından Türkiye'ye akın eden yerli ve yabancı turistler soluğu Akdeniz'de aldı.

Side'nin köklü otellerinden birisi olan Sandy Beach'ta bu kapsamda turist misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Tam anlamıyla bir aile oteli olan Sandy Beach'te neredeyse yok yok. Sınırsız yiyecek ve içeceklerde denize sıfır özel sahil alanıyla hizmet veren Sandy Beach oteli turistlerin en gözde mekanlarından birisi.

Turizm sezonunun açılmasını büyük sevinçle karşılayan otel yetkilileri ve çalışanları kusursuz bir hizmet vermenin gayreti içerisindeler.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sandy Beach otelinde bu akşam Türk gecesi düzenlendi.

Türk mutfağının sayısız lezzetleri bu gece fazlasıyla vardı. Urfa yöresine ait kebaplarında pişirildiği otelde misafirler doyunca yemeklerin tadını çıkardılar.

Büyük beğeni alan yemek ustaları ve otel ekibi, ellerinde meşalelerde hazırlanan sahnede çıkarak halay çektiler. Yerli ve yabancı turistlerde halaya eşlik ederek eğlendiler.

Eğlencede çocuklarda unutulmadı. Tatilin en çok keyfini süren çocuklarda kendileri için hazırlanan sahnede eğitmenler eşliğinde oyun oynayarak bir süre gecenin tadını çıkardılar.

Özel bir dans ekibi tarafından animasyon sahnesinde, halay, havul şov, horon, semazen gösterisi de sergilendi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195