Title of a News Article

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu

.

Saruhan Hünel sessizliğini bozdu
banner206
 En son Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesinde çekimleri yapılan Karagül dizisinde rol alan Saruhan Hünel, sessizliğini bozdu. Şiddet iddiasıyla hapsi istenen ünlü oyuncu Saruhan Hünel, kadın platformlarının olaya tek taraflı bakarak kendisini yargısız infaz ettiklerini söyledi.

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, eski sevgilisi Eda Sönmez'e şiddet uyguladığı iddiasıyla 17 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava sonrası ilk kez Uçankuş TV Haber Koordinatörü Sinan Güzel'e konuştu.

Hünel, "Eda Sönmez'in söylediklerinin gerçek olup olmadığını önce bir araştırsınlar. Geçmiş röportajına önce bir baksınlar. Geçmiş röportajında, önce 'Gözüm mor' deyip, sonra da 'Makyajdı ama bana aynısını yaptı' deyip, sonra da gözünün makyajlı halini bütün basına servis edip, beni bu şekilde herkese yargılatması hakikaten yargısız infazdır. Sonrasında 'Bu fotoğraf sahteydi, bana aynısını yaptı'... O zaman herkes birbirine yapsın. Ben de kafamı gözümü bantlayıp çıkayım, O beni dövdü, dövmedi ama aynısını yaptı diye... Bu saçma bir şey. Verdiği darp raporunun 6 gün sonra alındığı ve şaibeli rapor olduğunu, savcılık makamı mahkemeye sundu. Savcılık makamı diyor ki; 'Darp raporunu 30 Ekim'de aldığını söyleyen şahıs, nedense 6 gün bekliyor. 6 gün sonra Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin acil servisine gece 23.30'da gidip bunu alıp, ondan sonrasında savcılığa veriyor ve gözüyle ilgili değil, ayağı ve göğsündeki hafif morlukları göstererek. Kim gitse gece 23.30'da dese ki "Biri bana tekme attı, bakın ayağımda morarık var. "Darbe almışsın" diye darp raporu düzenliyor. Savcı da bunu şaibeli buldu herhalde. Adli Tıp'a yollamış. Adli Tıp'ta çekilen fotoğrafa göre, 'Bu yaralanmanın 30 Ekim'de değil, rapor tarihinden 1 veya 2 gün önce olmuş olma ihtimali var' diyor. Ben de bunu mahkemeye söyledim. Mahkeme bana bunu sordu... İnsanlar biraz, kadın platformu da dahil olmak üzere biraz tek taraflı bakmasınlar. Biraz gözlerini açarak bakmalarında fayda var. Sizce normal mi böyle bir şey... Körü körüne herkesin arkasından gidilmesin bence..."

Saruhan Hünel, Gönül rahatlığıyla, Eda Hanım'a şiddet uygulamadım diyebiliyor musunuz?” şeklindeki soruya ise şu sözleriyle yanıt verdi;

"Ben kesinlikle hanımefendiye şiddet uygulamadım. Ben kendisinden ayrıldığımdan ötürü böyle bir durum nasıl oldu. Tüm dünyayı erkekler yönetti zannederiz. Ama tüm dünyayı aslında kadınlar yönetiyor. Sadece biz erkeklere öyle bir hissiyat veriyorlar ki, yönetiyormuşuz gibi. Ben ne zaman ki yönetilmeye karşı geldim, yani onun isteklerine karşı geldim, o zaman da başıma gelen bu oldu".

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195