Title of a News Article

Sevgilisiyle Urfa'ya geldi...

.

Sevgilisiyle Urfa'ya geldi...
banner206
 Türk pop müziğinin yıldızı parlayan güçlü seslerinden Merve Özbey, sevgilisi Murat Binici ile geldiği Şanlıurfa’da konserinden sonra Balıklıgöl’e giderek, orada yaşadığına inanılan beyaz balığı aradı.

“Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi” dizeleriyle başlayan "Yaş Hikayesi”, “Topsuz Tüfeksiz” ve “Vicdanın Affetsin” gibi dillerden düşmeyen şarkıların yorumcusu Merve Özbey, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki mini konser ve imza gününde gördüğü yoğun ilgiyle moral depoladı.

 

Sevenlerinden dua istedi

Merve Özbey konser sırasında sevenlerine, “Buraya ilk kez geliyorum ve çok sevdim. Konserden sonra Şanlıurfa’nın meşhur Balıklıgölü’ne gideceğim. Oradaki binlerce balık arasında bir beyaz balık varmış, onu görenin dileği kabul oluyormuş. Dua edin benim için beyaz balığı göreyim, belki kısmetim açılır” dedi.

Yoğun ilgi gören konserin ardından sevgilisi Murat Binici ile birlikte Balıklıgöl'e giden Merve Özbey, burada kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin ricasını da kırmadı.

 

Sevgilisiyle hatıra fotoğrafı çektirdi

Balıklara yem atarak, “Beyaz balığı görmek istiyorum” diyen Merve Özbey yanındakilere ise “Siz benden önce görecek olursanız bakmayın sakın görmezden gelin. Benim görüp dua etmem lazım. O balığı görürsem duam kabul olurmuş” uyarısında bulundu. Özbey, sevgilisi Murat Binici ile de burada anı fotoğrafı çektirdi.

Balıklıgöl’den beyaz balığı göremeden ayrılan Merve Özbey, “Zaten hiç kimse görememiş bugüne kadar. Bana da kısmet olmadı” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2016, 11:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN Ö.
HÜSEYİN Ö. - 7 yıl Önce

Kutsal Mekan biricik Balıklıgöle edeple girip-çıkmayı ne zaman öğrenirsek o zaman biraz adam olmuşuz demektir.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142