Title of a News Article

Tatlıses: Hiç utanmadım

.

Tatlıses: Hiç utanmadım
banner206
 Sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt veren İbrahim Tatlıses "Hep yazıyorlar ya ameleydi; evet inşaat deyince hepsi giriyor işin içine. İnşaatta çalışırken, hiç utanmadım" dedi.

Sosyal medya hesabından kendisiyle yönelik eleştirilere yanıt veren İbrahim Tatlıses, gündemi de yakından takip ediyor. Tatlıses, son yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine İbrahim Tatlıses efsanesinin nasıl başladığı döneme götürmüş.

 

KARİYER BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANDI

İnşaatlarda çalışmaya başlayan ve sonrasında da kariyer basamaklarını hızla tırmanarak İmparator lakabını alan Tatlıses hayat hikayesini kendi satırlarıyla şöyle anlatmış: "İnşaatta çalışırken, hiç utanmadım, hiç arlanmadım çünkü o benim mesleğimdi.

 

"CİĞERCİLİK YAPTIM"

Onunla ekmeğimin parasını, evimin iaşesini kazanıyordum. Soğuk demirciydim, hep yazıyorlar ya ameleydi; evet inşaat deyince hepsi giriyor işin içine… Ciğerci Ahmede Zemmenin oğluyam. 9 yaşına kadar babamın yanında ciğercilik yaptım, 9 yaşından sonra Nenem Zemme elimden tuttu; "sanat altın bileziktir" dedi. Beni uzaktan akrabamız olan, askerden yeni gelmiş Mehmet İyigün'ün yanına götürdü. Gidiş o gidiş oldu, Şanlıurfa'nın hükümet binasını yaptık müteahhitide Rahmetli Cemil Dilan'dı.

 

"ŞÜKÜRLER OLSUN"

Sonra gün geldi gün geçti, şöhret oldum ve Diyarbakır'da rahmetlinin Dilan sineması vardı, orada sahneye çıktım. Bakar mısınız, yıllar önce rahmetlinin inşaatında çalış, üzerinden 15-16 sene geçsin, sen git rahmetlinin sinemasında sahneye çık! Hayde gel de YARADANA inanma… Buna da Hamdolsun, ŞÜKÜRLER olsun… Not: Kimse ben şöyleyim ben böyleyim DEMESİN sakın ha!"

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195