Title of a News Article

Tatlıses'i ağır eleştirdi

Tatlıses'i ağır eleştirdi
banner206

Magazin gündemini belirleyen kişilerden biri de gazeteci Sacit Aslan. Son yıllarda magazin dünyası için yaptığı yorumlar ve ortaya attığı iddialarla gündemden eksik olmuyor Sacit Aslan. Hatta, sırf magazin haberleri ve yorumlarını paylaştığı bir web sitesi ve Instagram hesabı da var Sacit Aslan’ın.

Sacit Aslan

Bir dönemin meşhur gazino kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu olan Sacit Aslan, ister istemez çocukluğundan beri magazin dünyasının, ünlülerin içinde büyüdü ve birçok olaya da şahitlik etti. 2013 yılında ise, gazeteci Pelin Çini ile beraber TV8’de haftaiçi her sabah “Aramızda Kalsın” isimli magazin programını sundu. Geçtiğimiz Ağustos ayında kalp krizi geçirerek acil ameliyata alınan Sacit Aslan’ın hedefinde bu kez “İmparator” lakaplı İbrahim Tatlıses vardı!

Dün gece yayınlanan İbo Show’a, İbrahim Tatlıses’in en küçük kızı Elif Ada katıldı. Kızının annesi Ayşegül Yıldız’dan 2013 yılında boşanan İbrahim Tatlıses, dün gece programda kızına hasret olduğunu dile getirdi! O anlarda gözyaşlarına hakim olamayan İbrahim Tatlıses: “Kötü zamanda doğdu. İsterdim ki beni şarkı söylerken görsün. Beni affet kızım” diyerek, hem konuklara hem de izleyicilere duygusal anlar yaşattı. Programda kızı Elif Ada’nın utangaç halleri ise dikkat çekti!

Sacit Aslan Affetmedi!

Sert dilli olduğunu bildiğimiz Sacit Aslan’ın odağında bu sefer İbrahim Tatlıses vardı! Dün gece, kızı Elif Ada’yla duygusal anlar yaşayan İbrahim Tatlıses’i Sacit Aslan ağır eleştirdi ve reyting uğruna timsah gözyaşı döktüğünü iddia etti.

Sacit Aslan, Instagram hesabından takipçileriyle paylaştığı gönderide; İbrahim Tatlıses’e ağır eleştirilerde bulundu. Sacit Aslan’ın takipçileri ise, kendisine hak veren yorumlar yapmayı ihmal etmedi!

Bu eleştiriler Sacit Aslan’a yetmemiş olacak ki; bir sonrak gönderisinde “İmparator” ve “Diva” kelimelerinin anlamlarını Instagram hesabından paylaşarak; “Birilerine bol kepçe verdiğiniz bu unvanlar mana ve değerleri itibariyla alan kişiler ile ne kadar örtüşüyor?” açıklamasıyla İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy’a taş atmış oldu!

Kaynak: Yayinakisi.com

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2020, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195