Title of a News Article

Tatlıses ile aşk yaşıyor!

.

Tatlıses ile aşk yaşıyor!
banner206
 Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan Hilal Altınbilek ve İdo Tatlıses, aşk mı yaşıyorlar dedikodularını beraberinde getirdi. İkilinin aşk pozu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Karagül dizisinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek, İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatlıses ile aşk mı yaşıyor? İkilinin birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşmasının ardından, aşk dedikoduları aldı başını gitti. İdo'nun, Hilal Altınbilek ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.

 

Instagram Hesabından Paylaştılar

İddialara göre Hilal Altınbilek ile İdo Tatlıses'in aşk yaşıyor. İdo Tatlıses, Hilal Altınbilek ile Bodrum'da tatil yaptıkları sırada birlikte fotoğraf çekip, Instagram'dan paylaştı.

 

Fotoğrafa Yorum Yağdı

İkilinin fotoğraflarına Instagram hesabından yorum yağdı. İdo'nun hayranları, "Sen mutlu ol yeter.. Sen mutluysan bizlerde mutlu oluruz #idoflar her daim yanında idotatlises" gibi yorumlarda bulundu.

 

Hilal Altınbilek Kimdir?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İlkokuldan itibaren tiyatro oyunculuğu yapan Altınbilek, İzmir'de Çağdaş Drama Topluluğu'nda Ali Haydar Elçığ'dan eğitim almıştır. Burada eğitimini tamamladıktan sonra 2009 ve 2010 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio'da oyunculuk eğitimi aldı. Televizyon dizisi olarak ilk defa FOX'da yayınlanan "Derin Sular" diziyle başladı. En son 2013 yılında Fox televizyon kanalında gösterime giren "Karagül" isimli televizyon dizisinde Özlem Şanverdi rolünü oynadı.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195