Title of a News Article

Urfa'da hayranlarıyla buluştu

Urfa'da hayranlarıyla buluştu
banner206
Şehrin en renkli noktası Novada Park AVM'de dün Sinan Akçıl rüzgârı esti. Sevilen şarkılarını Şanlıurfa’da hayranları ile birlikte söyleyen sanatçı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Şanlıurfa’nın cazibe merkezi Novada Park, 15 Ekim Pazar günü gerçekleştirdiği konserde ünlü sanatçı Sinan Akçıl’ı sevenleriyle bir araya getirdi. Sinan Akçıl, en popüler şarkılarını Novada Park’ta buluşan hayranları için seslendirip onlara keyifli anlar yaşattı.

Konserde en beğenilen şarkılarını seslendiren Sinan Akçıl; Serdar Ortaç ile yaptığı single çalışması olan Yüzyılın Aşkı şarkısını ve İbrahim Tatlıses’in dillere pelesenk olan “Haydi Söyle” şarkısını da sahnede sevenleriyle söyledi.

Eğlenceli ve dinamik etkinlikleriyle Şanlıurfa’nın ilgi odağı olan Novada Park’ta tarihi bir kalabalık ile gerçekleşen Sinan Akçıl konserinde, sanatçının hayranları unutulmaz bir akşam yaşadı. Eski ve yeni albümlerinden parçalar seslendiren Sinan Akçıl, esprili tavırları ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, Şanlıurfa’da olmaktan çok mutlu olduğunu da sevenleri ile paylaştı.

Novada Park AVM Müdürü Çağrı DABAK etkinlikle ilgili olarak  “Pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl ile gerçekleştirdiğimiz konser, Novada Park Şanlıurfa olarak sürdürdüğümüz keyifli etkinliklerden bir başkası oldu. Novada Park ziyaretçileri güvenli, temiz ve huzurlu bir ortamda eğlenirken, aynı zamanda keyifli saatler geçiriyor. Biz de bu tür etkinliklere onların mutluluğunu paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.




Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195