Title of a News Article

Urfa'da magazin olmaz demeyin!

Urfa'da magazin olmaz demeyin!
banner206
Şanlıurfa'da mülki ve idari amirlerin yaptıkları açıklamalar kadar fiziksel değişimleri de dikkat çekmeye başladı. Validen belediye başkanlarına pek çok isim kendi modasını yarattı.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu...

Bu isimlerin hepsini hemen hemen her gün televizyon ekranlarında, internet haber sitelerinde veya bir programda görmeniz mümkün.

Sahip oldukları unvan dolayısıyla protokolde yer sahibi olan bu isimler, kentin gelişim ve dönüşümünde aktif rol aldıkları için her gün göz önünde bulunuyorlar. Hal böyle olunca yaptıkları açıklamalar kadar, giyim kuşam ve imajları da dikkat çekiyor. Rol model olarak alındıkları da hesaba katılırsa mülki amirlerin özellikle duruş, konuşma, tavır ve imajlarına bir tık daha önem göstermeleri gerekiyor.

Saydığımız bu isimler de kendilerine has bir tavra sahip ancak değişim, şu sıralar onlara da uğramış görünüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Şubat'ta düzenlenecek AK Parti Şanlıurfa Kongresi'ne katılmasından önce, kentte yaşanan değişim rüzgarı protokol arasında da esti. 

"Hep siyaset yapacak değiliz ya biraz da işin magazinsel boyutunu ele alalım" dedik ve Şanlıurfa'nın ön planda olan isimlerinin imaj değişikliklerini ve yeni modalarını sizler için derledik.

 

Abdullah Erin-Şanlıurfa Valisi

   

Şanlıurfa'daki görevine Temmuz Ayı'nda başladı. Her zaman amiyane tabirler jilet gibi giyinen Vali, kravatsız takımıyla da şık olan bir isim. Yakasına taktığı mendille kıyafetindeki detaylarını tamamlayan Vali'nin en dikkat çeken kıyafet seçimi ise gömleği. Vali Erin'in özel tasarım gömleğinde Türk Bayrağı ile ad ve soy isminin baş harfleri yer alıyor. 

 

Göreve başladığından bu yana Vali'nin en büyük değişikliği ise imajında yaşandı. Vali Erin, geçtiğimiz haftalarda imaj değişikliğine giderek bıyık bırakmaya karar verdi. Değişikliğin sebebi bilinmez ancak Vali'yi artık bıyıklı göreceğiz.

 

Veysel Tipioğlu-İl Emniyet Müdürü

  

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu göreve başladığında bıyıksızdı ancak o da tıpkı Vali Erin gibi bıyık bırakmaya başladı. Tipioğlu da bıyıklı protokol üyeleri arasındaki yerini almış oldu.

 

Nihat Çiftçi-Büyükşehir Belediye Başkanı

 

Yıllardır belediye başkanlığı görevini yürüten Çiftçi, uzun zamandır sakalsız ve bıyıksızdı ancak o da son haftalarda imaj değişikliğine gitti ve artık sakal bırakmaya başladı. 

Mehmet Ekinci-Eyyübiye Belediye Başkanı

 

Kıyafet tercihiyle takdir toplayan isimlerden biri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci. Sosyal medyayı aktif kullanan ve sık sık TV kanallarında projelerini dile getiren Ekinci de imaj değişikliğine gitti ve sakal bırakmaya başladı. Ekinci, aylardır sakallı.

 

Fevzi Demirkol-Haliliye Belediye Başkanı

  

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, yıllardır imajını koruyan tek başkan. Sinek kaydı tıraşı ve bıyıklarıyla kendine has tavrını ortaya koyan Demirkol, belediye başkanları arasında 'Ağır Abi' olarak biliniyor.

 

Metin Baydilli-Karaköprü Belediye Başkanı

  

İmajındaki değişiklikle en dikkat çeken isim ise Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli oldu. Sinek kaydı tıraşıyla görmeye alıştığımız genç belediye başkanı aylardır bıyık bırakıyor. Bıyıklarıyla kendisine daha olgun bir duruş sağlayan Baydilli, uzun süre bu imajını koruyacağa benziyor.

 

OSB Müdürü-Yunus Emre Aksu

  

2016 yılında Şanlıurfa'ya gelen Müdür Aksu ise, renkli kıyafet tercihiyle göze hitap etmeyi tercih ediyor. Onun imajındaki en önemli ayrıntıyı ise özel tasarım gömleği oluşturuyor. Aksu, bilek kısmında "Yunus Emre" yazılı gömlek giymeyi seviyor.

AJANS URFA

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195