Title of a News Article

Urfa'da sahne alacak

.

Urfa'da sahne alacak
banner206
 'Takvim' şarkısıyla da büyük başarı yakalayan ve müzik listelerinde uzun süre zirveyi kimselere bırakmayan genç müzisyen Bahadır Tatlıöz, Koşanadam organizatörlüğünde gerçekleştirilecek Türkiye turnesinin startını İstanbul'da verdi. Tatlıöz, Şanlıurfa’da da konser verecek.

Geçtiğimiz gece İstanbul Joly Joker'de sahne alan Bahadır Tatlıöz, etkinlik öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 Turneye uzun zamandır hazırlandıklarını ve Koşanadam Organizasyon ekibi ile birlikte Türkiyeyi karış karış gezeceklerini dile getiren başarılı müzisyen, turnenin Batman ayağında ise klip çekeceklerini dile getirdi.

 

"MİLLİ TAKIM İÇİN MARŞ BESTELEMEKTEN ONUR DUYARIM"

Fenerbahçe taraftarları tarafından marş haline getirilen 'Takvim' şarkısı ile ilgili yöneltilen sorulara ''Bu, sporsever bir sanatçı için harika bir duygu. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ederim'' yanıtını verdi. Bir muhabirin ''Peki milli takım için bir marş bestelemeyi düşünür müsünüz? En son Tarkan'ın bestelediği marşın ardından kayda değer bir çalışma olmadı. Bu yönde bir çalışmanız olacak mı?'' sorusu üzerine ise "Neden olmasın. Bu benim için büyük bir şeref olur. Onur duyarım" ifadelerini kullandı.

Röportajın ardından sahneye geçen ve hazırladığı repertuvar ile Jolly Joker İstanbul'u dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çeken Bahadır Tatlıöz, 3 saat kaldığı sahneden alkışlar arasında ayrıldı.

 

İLK DURAK KARABÜK

Turnenin ilk ayağı için 11 Aralık'ta Karabük Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşacak olan Bahadır Tatlıöz, ardından sırasıyla Zonguldak, Adana, Gaziantep, Antakya, Şanlıurfa ve Malatya'nın yolunu tutacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195