Title of a News Article

Urfalılar Fiat'la şov yaptı

Urfalılar Fiat'la şov yaptı
banner206

Son yılların en iddialı çıkışını yapan Fiat, bugün Şanlıurfa'da yarış arabalarıyla gövde gösterisi yaptı.


Fiat'ın yeni karizması olan Egea'lar bugün Şanlıurfa'da piste çıktı. 1.6 Dizel motor 180 Beygir gücüne kadar ulaşan modifiyeli yarış arabaları bugün Urfalıların testinden geçerek tam not aldı. 


"Egea Seni Piste Çağırıyor" etkinliği buluşan yüzlerce Urfalı vatandaşlar unutulmaz dakikalar yaşadı. Çorlu, Bursa, İzmit, Trabzon ve İzmir’den sonra Şanlıurfa'da piste çıkan Egea sport araçlar keyifli dakikalar yaşattı.



Fiat Önkol otomotiv'in ev sahipliğinde gerçekleşen "Egea Seni Çağırıyor" etkinliğinde, vatandaşlara ikramlarda sunuldu. 


Aktivite boyunca, 8 adet Fiat Egea Sedan'ın pist versiyonunu deneyimleyen otomobilseverler, motor sporları dünyasını yakından tanıma şansı bu sayede yakaladı. Güvenli sürüş teknikleri konusunda da bilgi sahibi oldular.



Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol'un başında olduğu Önkol Otomotiv Fiat Şanlıurfa Bayii’nin desteği ile gerçekleştirilen etkinlikte, parkur yarışında ilk 3’e giren yarışmacılar; sertifika, madalya ve çişitli hediyelerle ödüllendirildi. Ödülleri, Fiat Önkol Yönetim Kurulu Başkanı Arif Önkol, Fiat Otomobil Sponsorları Müdürü Koray Kafkas ve Fiat Bölge Satış Müdürü Gani Şeren verdi. 



Pist kullanımı için özel olarak geliştirilmiş Fiat Egea Sedan'da, aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer verildi. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri vites kutusuna sahip araçlar pistte yer aldı. Pist kullanımına özel Egea Sedan'da, 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi bulunduruldu.

Gün boyu devam edecek olan etkinliğe Şanlıurfa Halkı yoğun ilgi gösterdi. 

 

HABER: AHMET YILMAZ
  FOTO: BORAN BULUT 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195