Title of a News Article

Yeni imajıyla döndü

Yeni imajıyla döndü
banner206

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün akşam yeni imajıyla sokağa indi. Yaklaşık 3 yıldır Şanlıurfa’da görev yapan Vali Erin’in yeni saç ekimi dikkatlerden kaçmadı.

Pandemi süreci boyunca Şanlıurfa’da ki tüm sağlık ve kamu kurumlarındaki tedbirli çalışmaları geceli gündüzlü takip eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, birkaç günlüğüne izne ayrılmıştı. Erin, izin dönüşü yeni imajıyla dün akşam saatlerinde maskeli bir şekilde sokağa inerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Sosyal mesafeli ve maskeli bir şekilde Urfa sokaklarında incelemelerde bulunan ve vatandaşları maske takmaları konusunda uyaran Vali Erin’in çekilen yeni imajıyla dikkatlerden kaçmadığı görüldü. Cadde ve sokaklarda gezen gençlerle hatıra fotoğrafı da çektiren Vali Erin yeni tarzıyla poz vermiş oldu.

Seyrelmiş saç bölgesine saç ekimi yapan Erin’i zorlu ve bakımlı bir süreç bekliyor. Saç ekim uzmanlarının bilimsel araştırmaları sonucunda ilk birkaç hafta ve ayın yeni saçların çıkmasında büyük rol oynuyor. Bu nedenle Vali Erin’i de zorlu bir süreç bekliyor.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195