Title of a News Article

Yıllar sonra gelen itiraf...

.

Yıllar sonra gelen itiraf...
banner206

Hülya Avşar, “Bir Hülya Avşar Sohbeti” programının sezon finalini İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile yaptı. Programda Hülya Avşar ile İdo Tatlıses’ten peşpeşe İbrahim Tatlıses itirafları gelince ekran başındakiler de neye uğradıklarını şaşırdı. Hülya Avşar’ın İbrahim Tatlıses’le ilgili sarfettiği “bazı şeyleri fazlaydı libidosu(cinsel dürtü) çok fazlaydı” açıklaması sosyal medyada da çok konuşuldu.

 

HÜLYA AVŞAR: İBRAHİM TATLISES’İN LİBİDOSU FAZLAYDI!

Star TV’de Hülya Avşar tarafından sunuculuğu yapılan talk show programı “Bir Hülya Avşar Sohbeti”nde sezonun son konuğu İmparator İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses idi. Bir dönem İdo’nun babası İbrahim Tatlıses ile aşk yaşayan Hülya Avşar programda beklenmeyen açıklamalarda bulundu.

Avşar kızı eski aşkının oğlunu ağırladığı programda “40 yıl düşünsem karşıma seni oturtacağım aklıma gelmezdi.” diyerek başladı söze… Güzellik Kraliçesi tacının elinden alınmasının ardından kendini film sektörünün içinde bulan Hülya Avşar şöhrete adım attığı 80’li yılların ikinci yarısında birlikte birçok filmde rol aldığı İbrahim Tatlıses ile yaşadığı aşk hakkında tüyolar verdi. Hülya Avşar 1985 yılında birlkite olduğu İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’ya “Baban gibi adam tanımıyorum. Çapkın olmasına hak veriyorum. Hadi adamcağız birini, ikisini istemesin. Üçüncüyü de mi istemesin yani! Babanda bazı şeyler fazlaydı. Libidosu (cinsel dürtü) çok fazlaydı. Çapkınlığı da işte bu yüzdendi.” diyerek adeta günah çıkarttı.

 

İDO’DAN ŞOK İTİRAF: “BABA PARASI YEMEK DAHA KOLAYMIŞ”

İdo Tatlıses Avşar kızıyla yaptığı sohbette ilginç açıklamalarda bulundu. İşte onlardan bazıları:

Kazandıktan sonra harcamanın kolay olmadığını anladım. Baba parası yemek daha kolaymış. Çok emek harcayarak para kazandım bu parayı yememem gerekiyor diye düşünüyorum.

Babamın müzik kariyerimde bana artısı olduğu kadar, eksisi de var. Bazı radyoların babamla sorunu olduğu için beni de engellediler, o radyolarda şarkılarım çalmadı. Ben gittim konuştum ve sorunu çözdüm.

Dilan’la ilk tanışmamızda hiç yabancılık olmadı, onunla 40 yıldır tanışmışız gibi. İyi ki de çıkmış karşımıza. Benim için her şeyden önemli olan annem ve babam. Benim kardeşlerimle alakalı bir sorunum yok. Bildiğim kadarıyla 7 kardeşim var, bunu kendi aramızda da şaka yollu söylüyoruz.


Ve vurucu soru Hülya Avşar’dan geldi “7 kardeş arasında miras sorun olur mu?”

 Hülya Avşar 7 kardeşi olan İdo’ya miras konusunu da sordu. İdo bu soruyu “Babama dedim ki; getir bir kağıda imza atayım, senin paranı istemediğime dair… kardeşlerim arasında aramızda sorun olmasın istiyorum.”şeklinde cevapladı.

Sohbet İdo Tatlıses ve Hülya Avşar’ın “Mavi Mavi” şarkısını söylemeleri ile son buldu.


Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 00:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
He babo he
He babo he - 7 yıl Önce

Nasıl yaşarsan öyle ölürsün nasıl ölürsen öyle haşrolursun

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142