Title of a News Article

BAKAN ÇELİK TALİMAT VERMİŞTİ...

ÖZEL HABER

BAKAN ÇELİK TALİMAT VERMİŞTİ...
banner206

TSK içindeki bir grup askerin 15 Temmuz akşamı gerçekleştirmek istediği darbe girişimi sonrasında başta Ankara’da olmak üzere tüm Türkiye'de soruşturma ve operasyonlar genişletildi. Yapılan soruşturmalar kapsamında  Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığında da çok sayıda görevden almalar olduğu öğrenildi.

Gıda Tarım ve Hayvacılık Bakanı Faruk Çelik'in talimatları ile Bakanlıkta kurulan bir komisyon uzun süre  yaptığı titiz çalışmaların sonucunda ilk olarak Bakanlığa bağlı Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme kurumunda (TKDK) Üsulsüz alımlar sonucu alınan 204 Memurun sözleşmesini fesh etti. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Basın Dairesinden alınan bilgilere göre, Bakanlıkta kurulan komisyon 15 Temmuz darbe girşiminin ardından Bakanlık bünyesinde FETÖ Terör örgüte mensup olduğu tespit edilen 378 kişiyi daha görevlerine son verilerek işten atıldılar.

Türkiye'de en fazla personeli bulunan Bakanlıkların arasında yer alan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında FETÖ Terör örgütüyle bağlantısı bulunan çalışanların görevden uzaklaştırmaların devam edeceği belirtildi.

Öte yandan Şanlıurfa  TKDK
 İl Koordinatörlüğünde ise 5 Uzman'ın sözleşmesinin fesh edildiği ve görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
sabri
sabri - 8 yıl Önce

urfalı eski müsteşarda var sanırım

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142