Title of a News Article

Darbe girişimi sonrası oranın adı değişiyor

Karaköprü ilçesindeki Maşuk bölgesinde oturan binlerce vatandaşın FG şeklinde kodlanan apartman isimleri değiştiriliyor.

Darbe girişimi sonrası oranın adı değişiyor
banner206

Darbe girişimi sonrası  Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon ve soruşturmalar yoğun bir şekilde devam ederken, Karaköprü ilçesinde yer alan Maşuk bölgesindeki 'FG' bloklarının isimleri değişiyor.

Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in adının baş harflerinin yer aldığı bloklarda oturan vatandaşların da rahatsızlığını ilettiği olay üzerine, bölgede çalışma başlatıldığı öğrenildi.

 

BİNLERCE KİŞİNİN ADRESİNDE 'FG' YER ALIYORDU

Maşuk'ta kısa bir süre önce 2+1 şeklinde dairelerin yer aldığı bölgeye yerleşen vatandaşların adres kısımlarında oturdukları binalara göre adreslendirme yapılmış ve FG harfleri binlerce kişinin adres bilgilerinde kaydedilmişti. Darbe girişimi sonrası tüm Türkiye genelinde FG harflerine yönelik yapılan değişiklerin ardından bölge halkı da konu ile ilgili tepkisini dile getirmişti.

 

PAKALARDAKİ FG'LER DE DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan Türkiye genelinde, terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in adının baş harflerinden oluşan 'FG' plakalar da alınan kararla toplatılmıştı. Gerek sivil gerekse kamu kurumlarında kullanılan araçlara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sıra gereği 2014 yılında verilen bütün FG plakalar iptal edilmişti. (URFASTAR)











Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 09:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müsĺüm Atmanoğlu
Müsĺüm Atmanoğlu - 8 yıl Önce

Sayin editör,Darbe kalıntılarının her yerden silinmesi gerekiyor. Her yanından geçtiğimde beni rahatsız eden,12 Eylül 1980 darbesini yapan kenan evren' in her ne hikmetse halen yaşatilıyor. Bu durum demokrasi şehit ve gazilerine büyük bir hakarettir. Temennim en kısa zamanda "evren sanayi" isminin 15 temmuz hain darbe girisiminde şehit edilen şanlıura lı bir şehidimizin adıyla değistirilmesidir.Bu talebimizi ilgililere duyurursanız sevinirim. Saygılarımla...

fevzı geveze
fevzı geveze - 8 yıl Önce

agam benım adım yaw nıye kaldırısız

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142