Title of a News Article

DAVUTOĞLU İÇİN KİM NE DEDİ...

ÖZEL HABER.

DAVUTOĞLU İÇİN KİM NE DEDİ...
banner206
Şanlıurfa’da  Siyaset ,İş ve Spor dünyasından önemli bazı isimler, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak gösterilmesini değerlendirdiler.  Ortak görüş ise Davutoğlu’nun Türkiye’yi en iyi şekilde yöneteceği yönünde oldu.

AV.FARUK PINARBAŞI BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI:
Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Av.Faruk Pınarbaşı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, bir değerlendirmede bulundu. Pınarbaşı "Tabii ki bu ayın 27'sinde genel kongremiz olacak. Kongrede inşallah delegelerimiz de gerekli teveccühü gösterdikten sonra Sayın Ahmet Davutoğlu, genel başkanımız olacak ve müstakbel Başbakanımız olacak. Yeni Türkiye yolunda Ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

ABDÜLHAKİM AYHAN-AKÇAKALE BELEDİYE BAŞKANI

Öncelikle Sayın Davutoğlu'nun adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Davutoğlu'nun başarılı olması için AK Parti kadrolarının elinden gelen katkıyı yapacaktır.

Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesinin Türk siyasi hayatı için önemli bir dönüm noktası olduğu aşikar. AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde. Türkiye'nin istikrarını, AK Parti'nin istikrarıyla sağlayacak olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Burada herhangi bir sorunun milletimize maliyet olarak döneceğini çok iyi biliyoruz. Milletimize hiçbir maliyet ödettirmeden bütün sorunlarını elimizden geldiğince çözerek yolumuza devam etmeyi şiar edinmiş parti olarak bundan sonraki süreçleri de en şık, doğru biçimde yöneteceğimizden hiç kimsenin bir endişesi olmamalıdır.

MENDERES ATİLLA-CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKANI:

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanı Menderek Atilla,Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "Bundan öte söylenecek bir şey yok. Türkiye ilkleri yaşıyor, düzenli paylaşımcı bir anlayışla devam ediyor" dedi.

Atilla, Ceylanpınar ilçesinde esnaf gezisinden sonra yaptığı açıklamada, Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesinin hem parti için hem de ülke için hayırlı olmasını diledi.Söylenilecek her şeyi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiğini ifade eden Atilla, "Bundan öte söylenecek bir şey yok. Türkiye ilkleri yaşıyor, düzenli paylaşımcı bir anlayışla devam ediyor" diye konuştu.

AV.RESUL YILMAZ-SİVEREK İLÇE BELEDİYE BAŞKANI

Şanlıurfa’nın Siverek İlçe Belediye Başkanı Av.Resul Yılmaz’da  Davutoğlu’nun Başbakan adayı olarak gösterilmesini sevinçle karşıladıklarını söyledi, Başkan Yılmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin, "AK Parti Hükümetleri kesintisiz bir şekilde, aynı şekilde bütün işlemlerine, Türkiye'nin büyümesine olan katkısını koymaya devam edecek" dedi. 

İLHAN ÇELİK-AK PARTİ SİVEREK İLÇE BAŞKANI

Ak Parti Şanlıurfa Siverek ilçe Başkanı İlhan Çelik, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davuoğlu’nun Başbakan adayı olarak gösterilmesini değerlendirdi. Çelik "İnşallah 27 Ağustos'ta AK Parti'ye, milletin beklentilerine yakışır mükemmel bir kongremiz olacak. Bütün ülkemize, partimize, camiamıza ve bütün İslam dünyasına hayırlı olsun" ifadesini kullandı. 

İSMAİL BAĞIBAN-İŞ ADAMI

AK Parti Genel Başkan adayı olarak Davutoğlu'nun açıklanmasına ilişkin görüşlerini aldığımız İş adamı İsmail Bağıban, İş dünyasının istikrardan dolayı memnun olduğunu söyledi.

İş adamı İsmail Bağıban,değerlendirmesinde şunları kaydetti. inşallah yeni Başbakanımız, Türkiye'nin geleceği ile alakalı, Türkiye'nin büyümesi ve ilerlemesi ile alakalı hedeflerini son derece net ortaya koyacaktır. AK Parti hükümetleri kesintisiz bir şekilde, aynı şekilde bütün işlemlerine Türkiye'nin büyümesine olan katkısını koymaya devam edecek. AK Parti şu ana kadar doğru yaptığı için güçlendi, güçlendiği için de daha çok doğru yapma kabiliyet ve kapasitesine inşallah yeni hükümetle beraber ortaya koymuş olacak. Memleketimiz ve bölge coğrafyası için Hayırlı uğurlu olsun." 

KEMAL SÜT-İŞ ADAMI-ŞANLIURFASPOR 2.BAŞKANI

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adayı gösterilmesine ilişkin bir değerlendirme yapan İş adamı ve Şanlıurfaspor ikinci Başkanı Kemal Süt "Ülkemizde birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından sayın  Davutoğlu ismi halk tarafından kabul gördü, Ak Partinin yöneticileri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önerisi ile Ahmet Davutoğlu,yeni Başbakanımız olacaktır. Davutoğlu'nun hem akademik alanda hem de devlet yönetiminde Türkiye'ye önemli hizmetleri olduğunu biliyoruz, Ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

MİTHAT ARHAN-İŞ ADAMI ŞUTSO,ŞANLIURFASPOR 2.BAŞKANI,

AK Parti Eyyübiye,Şanlıurfaspor ve ŞUTSO 2.Başkanı, Mithat Arhan, Davutoğlu’nun Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak gösterilmesini değerlendirdi. Mithat Arhan, hiç kimsenin şüphesi olmasın"Bu yeni dönemde, Sayın Davutoğlu'nun Genel Başkanlığında, Başbakanlığında ülkemize hizmete aynı hızla ve belki de tempomuzu daha da artırarak devam ettireceğiz,iş dünyasının ve halkımızın çok yüksek memnuniyeti sös konusudur" dedi.

 AV. NİHAT KILIÇ-BŞB Başkan Vekili, Haliliye Beld.Meclis Üyesi:

Şanlıurfa Belediye Başkan vekili Av. Nihat Kılıç,Davutoğlu’nun Başbakan adayı olarak gösterilmesini değerlendirdi. Kılıç,’ Şunu ifade edebilirim ki güçlü partilerin özellikle iktidar partilerinin, iktidara aday partilerin genel başkan değiştirmeleri genellikle sancılı olur. Farklı adaylar çıkar, bir karmaşaya neden olabilir. Yüksek tansiyonlu olur kongreleri ama AK Parti bu konuda zannediyorum örnek bir çalışma sonucunda genel başkan adayını belirledi, istişareler sonucunda ve ayın 27'sinde de olağanüstü kongrede tek adayla bu istişareler sonucunda belirlenmiş adayla kongreye gireceğiz. Sayın Ahmet Davutoğlu, delegelerin belki de tamamının desteğiyle AK Parti'nin ikinci Genel Başkanı olarak seçilmiş olacak.Halkımız, vesayet rejimini geride bırakarak,kendisini temsil edecek Cumhurbaşkanını seçti,Recep Tayyip Erdoğan ve AkKadrolarının idealleri ve hedefleri çok büyük, 2023 hedefine emin adımlarla yürümekteyiz.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 01:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195