Title of a News Article

Görüşmenin detayları belli oldu

Görüşmenin detayları belli oldu
banner206

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı bugün netleşiyor.

17 Ocak 2021 günü yapılacak olan Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı için başlayan süreç bugün son bulması bekleniyor. Ak parti Şanlıurfa il koordinatörü Abdullah Ağralı ve heyeti geçtiğimiz hafta yaptıkları geniş kapsamlı temayül yoklamasının ardından hazırlanan rapor doğrultusunda Ak Parti Teşkilat işleri Genel Başkanı Erkan Kandemir Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulmak üzere beş il başkan aday adayının ismini bildirdi. 

Erkan Kandemir, dün Ak Parti mevcut il başkanı Bahattin Yıldız'ı aradı. Yıldız, ise belirlenen İl başkan aday adayı Mustafa Yavuz, Abdurrahman Kırıkçı, Ali İhsan Delioğlu, Av. İbrahim Halil Kızılelma, Av.Bekir Kan'ın  Covit-19 testlerini yaptırarak İstanbul'a gelmelerini söyledi. İl Başkanı Yıldız, il başkan aday adayları ile İstanbul'da bir araya gedikten sonra Beş isimde saat 16.00 de Dolmabahçe sarayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecekler. Yapılacak olan görüşme sonrası Erdoğan il Başkan adayını belirleyecek. Erdoğan'ın yeni il başkanı ve mevcut il başkanı Yıldız'la birlikte fotoğraf paylaşımı yapması bekleniliyor. 

Öte yandan Ak parti Şanlıurfa il Başkanlığı için fikirleri alınan Milletvekilleri ise ortak bir isim üzerinde anlaşamadıkları biliniyor. BŞB Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa'ya gelen heyet ile bir görüşme yapmamıştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195