Title of a News Article

IŞID MAĞDURU URFALILARA MÜJDE

ÖZEL HABER

IŞID MAĞDURU URFALILARA MÜJDE
banner206

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, IŞID tarafından mağdur edilen Urfalı TIR şöforlerinin mağduriyetlerini gidermek için yaptığı çalışmalar olumlu sonuçlandı. 
IŞID terör örgütü tarafından Temmuz 2014 tarihinde Musul yakınlarında araçları ile birlikte rehin alınan şöforlere AK Parti hükümetinin verdiği vaadler bir bir gerçekleşti. Uzun süre IŞID tarafından rehin tutulan daha sonra yapılan bir operasyonla kurtarılan ancak araçlarına el konulan TIR şöforleri aradan geçen süre içerisinde kayıp ettikleri ekmek teknelerine yeniden kavuşmak istiyorlardı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bir çok yetkili ile görüşen TIR şöforleri mağduriyetlerinin giderilmesini istemişlerdi. 
Şanlıurfa'lı iş adamı Mehmet Kızıl'ın sahibi olduğu Kızıl Grup adına çalışan şöforlerin başta kredi borçlarının ertelenmesi ve yeniden araç sahibi olmaları için yürütülen çalışmalar olumlu sonuçlandı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'ın bizzat takip ettiği TIR şöforlerinin sorunları AK Parti genel merkezinde bir kez daha masaya yatırıldı. AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Kızıl Grup genel Müdürü Mehmet Kızıl, TESKOP Genel Başkanı A.Kadir Akgün'ün katılımıyla yapılan toplantıda önemli kararlar çıktı.
TIR şöforlerinin mağduriyetinin giderilmesi için çok çaba harcadıklarını ifade eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili  Mahmut Kaçar' Urfalı şöfor kardeşlerimizle sık sık irtibat halindeydik. ilk olarak bu kardeşlerimizin kredi borçlarını erteledik. daha sonra yeniden araç sahibi olmaları için bir talep geldi. Bu taleplerini de kabul ederek Devlet tarafından ilk etapta 50 bin Tl hibe verdik, bu desteklerimiz devam edecektir, 32 şöfor kardeşimizin yeniden ekmek teknelerine kavuşması bizleri mutlu etmiştir'dedi. 
Kızıl Grup Genel Müdürü İş adamı Mehmet Kızıl, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar'a şöfor arkadaşları adına teşekkür ettiğini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195