Title of a News Article

İşten atıldılar...

İşten atıldılar...
banner206
Türkiye Jokey Kulübü Şanlıurfa hipodrumunda YKK olarak işe alınan isimler sözleşmelerine son verildi. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Ahmet Fakıbaba döneminde Bakanlığa bağlı bir çok KİT ve şirketlerin yönetimlerine çok sayıda isim alınmıştı. ağırlıklı olarak Ahmet Fakababa ve danışmanı İbrahim Akbaş'a yakın isimler Tarım bakanlığında bağlı kuruluşlarda yönetim kurulu üyeliklerine getirilirken, çok sayıda isim ise sessiz sedasız bir şekilde TJK'a alındığı ortaya çıktı. 

TJK'nın Yüksek Komiserler Komitesine sözleşmeli memur olarak alınan kişilerin sözleşmelerine Tarım ve Orman Bakanlığında son verilmesi ile Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, İl ve ilçe yönetimleri gelişmelerden haberdar oldular. 

Eski Bakan Ahmet Fakıbaba'yı her platformda karşılayan ve yanında yer alan bazı isimlerin TJK'nin Yüksek Komiserler Komitesinden işten çıkarılanlar oldukları ve bu isimler mağdur olduklarını ifade ediyorlar...

Gıda Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk çelik döneminde ise Ak Partiye hizmet etmiş ve kamuoyu tarafından bilinen çok sayıda Urfalı isim Bakanlığa bağlı kuruluşların yönetimlerine alınmışlardı. Bu isimler, Fakıbaba'nın Bakan olması ile birlikte görevlerine son verilmişti. 

Şanlıurfa, Ankara ve İstanbul'da bulunan TJK'da işe alınan çok sayıda isim arasında sadece 11 kişinin ismine ulaşabildik. bu isimlerin tekrar görevlerine gelmek için Ankara'da bazı temaslarda bulundukları öğrenildi. Mağdur olduklarını ifade eden bazı isimler" biz işimizden olduk, kimseye bağlı değiliz, işimize tekrar dönmek istiyoruz"dediler.

işte TJK'nin yüksek komiserler konseyine sürekli  sözleşmeli memur olarak işe alınan ve görevlerine son verilen  O isimler.

SİNAN ASLAN
MUHAMMED KANDEMİR
RAMAZAN DÜZME
M.EMİN KOYUNCU
BEDİR YÜKSEKYAYLA
AHMET ELGÜN
YAHYA AKBIYIK
BEDİR AKBAŞ
HASAN YEŞİLYAPRAK
FATMA SİBEL AYCI
MELEK YILDIZ


Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142