Title of a News Article

MEYDANI TERK ETMEYEN TEŞKİLAT

.

MEYDANI TERK ETMEYEN TEŞKİLAT
banner206
 AK Parti Siverek kadın kolları teşkilatının Demokrasi nöbeti diğer teşkilatlara örnek teşkil ediyor.

Yurdun dört bir tarafında FETÖ Darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" devam ediyor. Meydanı dolduran yüzbinlerce vatandaş, hep bir ağızdan slogan atarak çalınan şarkılara eşlik ediyor. Hainlerin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla meydanlara çıkan halk meydanları bugün de terk etmiyor.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde, darbe girişiminin ardından başlatılan protestolar  devam ediyor.  15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanda toplanan vatandaşlar 10'uncu gününde de protestosunu sürdürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine ilk günden itibaren her akşam Paşa konağı meydanı ve Ak Parti ilçe binası önünde bir araya gelen AK Parti Siverek Kadın kolları teşkilatı ve Siverekli kadınlar sabahın ilk ışıklarına kadar Demokrasi nöbetine eşlik ediyorlar.

Akşam saatlerinden itibarı  alanı dolduran yüzlerce kişiye Siverek Kaymakamı Vural Karagül ve Belediye Başkanı Resul Yılmaz de eşlik ediyor. Alanda toplanan kalabalığa hitap eden Resul Yılmaz, "FETÖ çetesiyle gevşemeden sonuna kadar mücadele edileceğiz, bu paralel çetelerin maskeleri düşüyor. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat alıncaya kadar meydanları terk etmeyeceğiz" dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142