Title of a News Article

Şeyh İsmail'in ziyaret nedeni öğrenildi...

özel haber.

Şeyh İsmail'in ziyaret nedeni öğrenildi...
banner206

Şanlıurfa'nın kanaat önderlerinden Şeyh İsmail Demir'in  Bakan Faruk Çelik'i ziyaret nedeni öğrenildi.

Şanlıurfa'nın tanınmış kanaat önderlerinden Naimi Aşiret Lideri Şeyh İsmail Demir, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Önceki gün Bakanlıkta gerçekleşen ziyaretin Şanlıurfa'nın sorunları ve gelecek yıl yapılacak olan genel seçimler olduğu öğrenildi. Naimi Aşiret lideri  eski Politikacı Şeuh İsmail Demir, ŞAnlıurfa'da son zamanlarda yaşanan gelişmeler ve bazı sorunları Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e aktardı.
Yaklaşık bir saat süren ikili görüşmede, 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerinde ele alındığı görüşmenin verimli geçtiğini ifade eden Şeyh İsmail Demir,Urfastar Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.
Bakan Çelik'in Şanlıurfa için önemli yatırımları ve projeleri olduğunu ve bu projelerin hayata geçirilmesi ile Şanlıurfa'nın özellikle sağlık ve eğitim alanında eksikliklerinin giderileceğini ifade eden Demir' Bölgemizde son zamanlarda yaşana bazı gelişmeler ve özellikle Milletvekili seçimi öncesi fikir alış verişinde bulunduğumuz Bakanımız Faruk Çelik beye teşekkür ederim'dedi.

Bakan Faruk Çelik ise kendisini makamında ziyaret eden Kanaat önderi, eski Politikacı İsmail Demir'e teşekkür etti.  

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 16:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan bassk
hasan bassk - 9 yıl Önce

Dayım Allah başımızdan eksik etmesin

SIRADAKİ HABER

banner195