Title of a News Article

Urfa'nın fahri Bakanı var...

Urfa'nın fahri Bakanı var...
banner206
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Adana'da Şanlıurfalı Aile büyükleri ve Kanaat önderleri ile buluştu.
Yaklaşan 24 Haziran erken genel seçimleri öncesi Ak Parti Adana Milletvekili adayı ve ÇSGB Jülide Sarıeroğlu dün gece Adana' da yaşayan Urfalıların konuğu oldu.
Adana Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar mahallesinde ki kültür evine gelen Bakan Sarıeroğlu'nu burada muhtar Ahmet Kırtay tarafından karşılandı. Şanlıurfa SGK kurum Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı ile birlikte Urfalıların Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Bakan Jülide Sarıeroğlu, kendisinin de fahri bir Urfalı olduğunu söyledi. Siyasete girmeden önce Şanlıurfada yaşadığını belirten Bakan Sarıeroğlu" Urfayı çok iyi bilirim, urfa'da yaşadığım için evimizin mutfak kültürü de Urfa yemekleri eksik olmuyor. Siyasete atıldıktan sonra Ak Parti genel merkezinde görev alırken Urfa'dan hep sorumlu oldum, Adana' da en çok Urfalılar yaşıyor, Ak Partinin Adana vekiliyim ama Urfa kontejanı olarak beni kabul görünüz, Ben Urfa sevdalısıyım"dedi. 
ÇSGB Jülide Sarıeroğlu, konuşmasının ardından Urfalıların sorunlarını ve taleplerini dinledi. 
İş adamı ve Yeşilbağlar mahalle muhtarı Ahmet Kirtay,daha sonra Bakan Sarıeroğlu'na Şanlıurfanın yöresel aba kıyafetini hediye etti. Aba'yı giyen Bakan İse Urfalılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


EMEKLİ'NİN YANINDAYIZ.
ÇSGB Jülide Sarıeroğlu, Sosyal Güvenlik haftası münasebetiyle bir tesiste iş dünyası ve emeklilerle bir araya geldi

Sarıeroğlu,emekli yaşıyla alakalı son dönemlerde çok korkunç bir bilginin paylaşıldığını belirterek şu anda Türkiye'de 65 yaşında emekliliğin olmadığını söz konusu uygulamanın 2036 sonrasında başlatılacağını söyledi.
alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Emekli yaşıyla alakalı son dönemlerde çok korkunç, vatandaşlarımızın kafalarını karıştırmaya yönelik çok yalan bilgiler paylaşılıyor" dedi.
 Sarıeroğlu, "Şu anda Türkiye'de 65 yaşındaemeklilik yok. Sahalarda deniyor ki emeklilik yaşı 65. Böyle bir uygulamaya henüz geçmiş değiliz. 2002 yılı sonrasında sigortalı olanlar kadınlarda 58 yaşında, erkeklerde 60 yaşında emekli oluyorlar. 65 yaş uygulamasını 2036 sonrasında başlatıyoruz ve ilk emekliler de 2048 yılından itibaren olmaya başlayacak" diye konuştu.alışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Emekli yaşıyla alakalı son dönemlerde çok korkunç, vatandaşlarımızın kafalarını karıştırmaya yönelik çok yalan bilgiler paylaşılıyor" dedi.

Bakan Sarıeroğlu, "Şu anda Türkiye'de 65 yaşında emeklilik yok. Sahalarda deniyor ki emeklilik yaşı 65. Böyle bir uygulamaya henüz geçmiş değiliz. 2002 yılı sonrasında sigortalı olanlar kadınlarda 58 yaşında, erkeklerde 60 yaşında emekli oluyorlar. 65 yaş uygulamasını 2036 sonrasında başlatıyoruz ve ilk emekliler de 2048 yılından itibaren olmaya başlayacak"diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 02:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142