Title of a News Article

Urfalıların Ankara'da bir evi var...

özel haber

Urfalıların Ankara'da  bir evi var...
banner206

      

Ankara Şanlıurfalılar Derneği Urfalıları buluşturdu. 12 yıl önce Çiğdem Şelli Başkanlığında kurulun  ŞANDER yeni yönetim ile Urfalıların adresi olacağı müjdesi verildi.  Bir süre önce yapılan kongre sonrası ŞANDER Başkanı Seçilen İş adamı Mehmet Çicek,  Ankara’da ki Urfalıları bir araya getirmeyi başardı.  

Ankara Çankaya İlçesi Turan Güneş Bulvarında  yeni adrese taşınan Ankara Şanlıurfalılar derneği(ŞANDER) ‘in  yeni ofisin açılışı yapıldı. Siyasiler başta olmak üzere Bürokrasi ve iş dünyasının tanınmış Urfalıların katılımıyla ŞANDER’in yeni binasının açılışı görkemli bir törenle yapıldı. Tören öncesi Vivaldi otelde davetlilere kokteyl ikramı yapıldı, ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

ŞANDER’in açılışına Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek,Ahmet Fakıbaba, Kemalettin Yılmaztekin, M.Ali Cevheri, Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Şanlıurfa eski Miletvekilleri Mehmet Güneş, A.Kerim Gök, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Eyyübiye Belediye Başkan vekili İlhami  Günbeği, Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, Gazeteci Reşat Uzun, İş-Kur Genel Müdür Yardımcısı Ali Akay, MİSİAD Genel Başkanı Feridun Öncel, İş adamı Reşat  Toprak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Nevzat Bugenç, çok sayıda İş adamı ve bürokrat katıldı.

URFALILARIN ARTIK BİR ADRESİ VAR

ŞANDER’in daha aktif olması için önemli adımlar atacaklarının müjdesini veren ŞANDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çiçek, dernek binasının açılış konuşmasında birlik çağrısında bulundu.ç

      Açılış konuşmasında  ŞANDER  yönetiminin öz verili çalışmalarından dolayı  Yönetim kurulu üyeleri Osman Remzi Karataş, Sıdkı Karataş, Mehmet Zeki Çavuşoğlu, Abdurrahman Akyüz, Emine Şeftalioğlu  ve Hacer Erguvan’a  teşekkür eden başkan Çicek konuşmasını şöyle sürdürdü’  Bilindiği üzere derneğimiz 2005 yılında faaliyetlerine başlamış merkezi Ankara’dadır. 11 yıldır büyüyerek ayakta kalması da bir başarı göstergesidir.Dernekçilik gerçekten meşakkatli ve zor bir iştir. Kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük enerji ve özveri istemektedir. Bu sebeple derneğin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulaşmasına katkı sağlayan tüm geçmiş yönetim kurulu başkanlarına, yönetim ve denetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Yöneticiler kadar üyelerde derneğin vazgeçilmezidir. Üye olmazsa derneğe, dernekçiliğe çokta fazla ihtiyaç kalmamaktadır. Ancak üyeler varsa yapılan faaliyetlerin bir anlamı bulunmaktadır. Derneğin üyelere, üyelerin derneğe karşı sorumlulukları bulunmaktadır. Görev üstlenenlerin gücü kuvveti ve enerjisi sizlersiniz. Sizler olmadan dernek yaşamaz. İyi ki sizler varsınız. Sizleri Urfamıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekişmesi çabasını göstermeliyiz. Birlik olalım, güçlü olalım, diri olalım kazanan Urfa olacaktır.ŞANDER Urfalıların derneğidir, burası sizin ofisiniz, sizin evinizdir’

Başkan Çicek’in konuşmasının ardından Şanlıurfa Milletvekilleri, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve bazı davetliler ŞANDER’in açılış töreninde birer konuşma yaptılar.  Konuşmaların ardından dualar eşliğinde ŞANDER’in yeni ofisinin açılışı yapıldı.

 




Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 17:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail efe
İsmail efe - 8 yıl Önce

Urfalilar Derneği sadece işadamları ve burokratlar için açılışı yapıldı? Davetiye neden ankarada bulunan diğer Urfalilar gönderilmesi.

SIRADAKİ HABER

banner195