Title of a News Article

Vali Erin teşekkür etti.

Vali Erin teşekkür etti.
banner206

Şanlıurfalı iş adamı Çavuş gruop Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş, yardıma muhtaç bin aileye gıda yardımında bulundu. 

Dünya'da ve Türkiye'de halen etkisini devam ettiren Coıvit-19 salgını sonrası iş kaybı yaşayan ve mağdur olan Bin  Şanlıurfalı aileye  Ramazan ayı öncesi iş adamı Mehmet Çavuş yardım eli uzattı. Şanlıurfa'da spor, sosyal, kültürel, eğitim tesisi gibi alanlarda her zaman Devletin ve Vatandaşın yanında olan iş adamı Mehmet Çavuş, Şanlıurfa Valisi Abdullah erin'in çağrısına sessiz kalmadı. çok sayıda Şanlıurfalı iş adamı gibi, Mehmet Çavuş'ta Valilik kanalı ile tam bin aileye gıda kolisi gönderdi. yaklaşık çeyrek asırdır Şanlıurfa'da bulunan Aşevine de gıda yardımında bulunan İş adamı Mehmet Çavuş, her zaman Şanlıurfalı kardeşlerime destek olmaya hazırım dedi. Türkiye'nin bu zorlu süreci geride bırakacağına inancının tam olduğunu vurgulayan Çavuş, şunları ifade etti! Çavuş Gruop olarak kuruluşumuzdan buna memleketimizin ve insanımızın iyi bir geleceğe sahip olmasını amaçladık. bugün de içinde bulunduğumuz bu zor günlerde milletçe dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu süreci atlatmak için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip erdoğan öncülüğünde Milli dayanışma kampanyasına çavuş gruop ailesi olarak tam destek veriyoruz. Dayanışma,güven ve sevgi gibi bizi biz yapan , bir arada tutan ortak değerlerimiz ışığında ülkemizin ve Milletimizin bu zorlu süreci geride bırakacağına inancımız tamdır'dedi. 

Vali Abdullah Erin, Şanlıurfa'da bulunan  yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunan Çavuş Gruop yönetim kurulu Başkanı Mehmet Çavuş'u arıyarak, desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2020, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195