Title of a News Article

Yeni İl Başkanı İçin geliyorlar...

İl Koordinatörü Karasayar geliyor...

Yeni İl Başkanı İçin geliyorlar...
banner206

Ak Parti  Bölge koordinatörü Abdullah Ağralı ve Şanlıurfa il koordinatörü Orhan Karasayar yeni il başkanını belirleme süreci için Şanlıurfa'ya geliyor. 

Ak Parti Şanlıurfa  il Başkanı Bahattin Yıldız'ın 7.olagan kongresi öncesi aday olmayacağını açıklamasının ardından Ak Parti teşkilat  Genel Başkanı Erkan Kandemir, Bölge koordinatörü Konya Milletvekili MKYK üyesi Orhan Ağralı ve  il koordinatörü Hatay eski Milletvekili Orhan Karasayar'ı Şanlıurfa'ya gönderiyor. Şanlıurfa siyasetini yakından tanıyan Ağralı ve Karasayar pazartesi günü Şanlıurfa'ya gelecek. Urfastar.com'un aldığı bilgilere göre Ağralı ve  Karasayar Pazartesi günü ilk olarak parti yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye ve teşkilat Başkanları ile yapacağı görüşmenin ardından bazı Kanaat önderleri, eski İl Başkanları ile bir görüşme yapması bekleniliyor

25 Ocak 2021 günü Ak Parti il Başkan adaylığı için resmi müracaatları alındıktan sonra temayül yoklaması ve ön görüşmeler yapılacak. Abdullah Ağralı ve Orhan  Karasayar, en az üç il Başkan adayı belirleyecekler. Ağralı ve Karasayar'ın hazırlayacağı raporlar doğrultusunda teşkilat işleri Başkanı Erkan Kandemir, en kısa süre içerisinde Şanlıurfa il Başkanı için Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a isimleri sunacak. Erdoğan'ın yeni il başkanını belirlemesinin ardından Şubat ayının ikinci haftasında Şanlıurfa il kongresi yapılacak. 

Öye yandan Haliliye ilçe kongresi öncesi gelecek hafta ilçe başkan adayının belirlenmesi bekleniliyor. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195