Title of a News Article

Partilerin Trollerle Başı Dertte

Trol ekipler elini taşın altına koymadığı gibi yapılmış ve yapılması devam eden hizmetleri de berbat etmekte üzerlerine yok…

 

Övmeye çalışırken şirazeyi tutturamayıp övgüleri bile kutsallık mahiyetinde bireylere atfetmekten kaçınmayan bu tipler, yarar sağlamaktan ziyade zarar verdiklerinin şuurundan bile değiller, üstelik yanlışa yanlış demekten çekindikleri gibi doğruyu da dile getirmek ferasetinden bile uzaklar. Partilerin veya ekiplerin canla başla vermiş oldukları çalışmalar trollerin kifayetsiz reklamları nedeniyle itibarsızlaştığı gibi halk tarafından da kaale alınmamaya başlandı. Hal böyle olunca en büyük zararı ve yarayı alan şahsiyetler ise işini hakkınla yapan parti mensuplarıdır, burada olayı tek partiye yada birkaç partiye indirgemek doğru olmadığın gibi bu içler acısı durumu genel hatlarıyla tüm partileri ele alarak bakmamız icap etmektedir, netice itibariyle hangi parti olursa olsun çıkmış oldukları bu meşakkatli yolda kendilerine ayak bağı olan son dönemin kifayetsiz şahsiyetlerinden kurtulmaları gerektiğini bilmeleri adına önem arz etmektedir.Partilerin ise bu genel uyarılara da kulak asmaları da yapmış oldukları işler kadar gerekli ve zaruridir…..

 

Nedense bu klavye şarlatanlarının finansal kaynakları kime veya kimlerin musluğuna bağlı oldukları tamamen bir muamma içermektedir. Hayatlarını çalışmadan emek sarf etmeden idame ettiren bu kifayetsiz güruhlar sosyete yaşantılarından da ödün vermiş değillerdir. Halka ve bireye kanaatten ve tasarruftan bahseden bu köhne zihniyetin en ucube şahsiyetleri her gecen gün şiddetini de attırmaktadır. Anlaşılan o ki bu gidişat devam ettiği sürece kazanan troller kaybeden ise tırnakları ile emek sarf eden hizmet sahibi kişiler olacaktır.
YORUM EKLE

banner195