Title of a News Article

Abdullah Gül aday mı?

Abdullah Gül aday mı?
banner206
 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bir araya geldi. Görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından ortak açıklama yapıldı. Sorulara yanıt verilmedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Merkezi'ne geldi. Karamollaoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme 10.00'da başladı. 1 saat süren görüşme 11.00'da sona erdi. Görüşmede 24 Haziran 2018'de yapılacak seçim, cumhurbaşkanı adayı ve ittifak konuları masaya yatırıldı. İki partinin lideri görüşme sonrası ortak bir basın açıklaması yaptı.

İlk olarak söz alan Karamollaoğlu, "Seçime daha olumlu atmosferde girebilmek için bir takım adımlarımız oluyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarıyla güzel bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerimiz haftaiçinde bir takım neticelerin doğmasına vesile olacak. Bu sıkışık dönemde biz baskın seçim dedik, bazıları hem seçime hazırsınız, hem baskın diyorsunuz diyorlar. Kastettiğim iki ayağımızı bir pabuca soktular. Ceketinizi bile evden alıp çıkarken bile 15 20 dakikada yapmak var. 2-3 dakikada çıkmak var. İktidar bu fırsatı vermedi, kurumları zorluyor. Sayın Genel Başkan ve arkadaşlarını tebrik ettim. Potansiyeli olan bir İYİ Parti seçime girememe riski ile karşı karşıya kalacaktı. Oy verecek olan vatandaş, oy verme hakkını kullanacak başka bir şey yapmayacak ki. Bundan dolayı şuanda temelde kendi partilerimizin menfaatlerinden çok ülkemizin geleceği için güçbirliği, dirsek temasına ihtiyaç gördük."dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 11:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı vatandaş
urfalı vatandaş - 6 yıl Önce

sayın abdullah güle ve milletimize Allah şimdiden hayırlı uğurlu etsin erdoğan sana güle güle yetki sayın abdullah güle

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142