Title of a News Article

AK Kadınlar Siverek'te buluştu

AK Kadınlar Siverek'te buluştu
banner206

Siverek Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce 'Kadınların Büyük Buluşması' adlı program düzenlendi.

 

Siverek Belediyesi Dicle - Bağlar Mahalleleri Kadın Dayanışma ve Kültür Merkezi salonunda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının eşi Sema Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanının eşi Betül Beyazgül, Siverek Belediye Başkanının eşi Özlem Yılmaz, diğer ilçe belediye başkanlarının eşleri ve çok sayıda kadın katıldı.

 

Referandum sürecinde destek olmayan gelen misafirlere teşekkür eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın eşi Özlem Yılmaz, "Bu referandum ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için. Referandumda çıkacak olan evet yarınlarımız için daha refah, barış, huzur ve birlik beraberlik içerisinde ve istikrar içinde atacağımız bir adım olacak. Bu referandum da biz kadınlara büyük bir görev düşüyor. İnşallah hep beraber bu görevi yerine getireceğiz ve birlikte çalışacağız. Allah hayırlara vesile etsin, inşallah hep birlikte üstesinden geleceğiz" dedi.

 

Katılımcılara teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, "Bizler Türkiye'nin güçlü kadınlarıyız ve her zaman güçlü olmak zorundayız. 15 Temmuz'da olanları hep beraber gördük, Avrupa'nın bize yaptıklarını gördük. Suriyeli vatandaşların gelebileceği bir Türkiyeleri vardı, aksi bir durumda bizim gidebileceğimiz bir yer yok. Onun için bizim birliğimiz bütünlüğümüz çok önemli. 15 Temmuz'daki olaylarda gördük, kadınlarımız biz kadınız demeden, erkeklerle birlikte hatta erkeğinden önce teröristlerle çarpıştı. Hatta İstanbul'da bir kadınımız Taksim'de kamyona bindi, orada teröristlere karşı bir direnç gösterdi. Biz Türk kadınları güçlüyüz, bu gücümüzü, birliğimizi, beraberliğimizi referandumda göstereceğiz inşallah" dedi.

 

Türkiye'nin refah seviyesinin AK Parti döneminde arttığına işaret eden Sem Çiftçi, "Eğitim anlamında, sağlık anlamında baya yenilikler oldu. İstediğimiz hastaneye gidemiyorduk, istediğimiz okula gidemiyorduk, ilaçlarımızı alamıyorduk ama şuan istediğimize ulaşıyoruz" diye konuştu.

 

Çiftçi, halk oylamasında sandıktan çıkacak evet ile daha mutlu yarınlar yaşanacağını ve Türkiye'de istikrarın devam edeceğini söyledi.

 

Bilgilendirmenin ardından katılımcılara hediye veren Sema Çiftçi ve Özlem Yılmaz, daha sonra kreşte bulunan çocuklara oyuncak verdi.

 

Toplantının ardından Siverek Belediyesi Üçgen Park Sosyal Tesislerine geçen Belediye Başkan eşleri, bir süre kadınlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 19:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195