Title of a News Article

Ak partililerin moral bulduğu açılış...

Ak partililerin moral bulduğu açılış...
banner206
 Ak Parti Akçakale seçim bürosunun açılışı görkemli bir şekilde açıldı. 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Akçakale ilçesinde Ak Parti Belediye Başkan aday Mehmet Yalçınkaya'nın seçim bürosunun açılışı yapıldı.
Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ilçe gezileri kapsamında bugün Suruç ilçesinin ardından Akçakale ilçesine hareket etti. Beyazgül Akçakale ilçesinde moral depoladı. 

AK Parti Akçakale Belediye Başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya'nın SeçimBürosu'nun açılışını, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay,M. Ali Cevheri, Şanlıurfa BB Başkan Adayı Z. Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Akçakale İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ,Mhp ilçe başkanı  İsa Yıldızoğlu,ilçe meclis üyesi adayları ve binlerce  Akçakale halkının katılımıyla gerçekleşti.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Mehmet Ali Cevheri, belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül ,Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya ve il Başkanı Bahattin Yıldız birer konuşma yaptılar. 
Birbirimize her zaman destek olacağız AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, İl genelinde AK adayların Seçim Bürolarını ziyaret ederek moral desteği verdiklerini belirterek, “Son 3 günden beri ziyaret ettiğimiz ilçelerimizde hem teşkilatımızı ziyaret ettik, hemde Seçim Bürolarının açılışını yapıp orada bulunan vatandaşlarımızla bir süre sohbet edip, dua ve destek istedik. Bu akşam da merkez Haliliye ve Karaköprü ilçelerimizde Belediye Başkan adaylarımızın Seçim Bürolarını ziyaret ederek, birbirimize her zaman destek olacağımızı herkesin de görmesini arzu ettik. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Secim ofisimize gelerek desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. Her faaliyetimizi herkese açık yapacağız “AK Belediyeler olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda ve Seçim Manifestosunda belirttiği gibi; Büyükşehirlerimizde, ilçelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır” diyen AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Her faaliyetimizi, en başından en sonuna kadar milletimizin gözü önünde, her türlü bilgiye, belgeye erişimin açık olduğu bir yöntemle yürüteceğiz. Belediye Meclisi toplantılarının ve belediye ihalelerinin canlı yayın dâhil, herkese açık şekilde yapılması için tüm imkânların kullanılmasını sağlayacağız. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Şehir planları konusunda, uzun vadeli ihtiyaçları gözeten ve hakkaniyete uygun yöntemler takip edeceğiz. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır” dedi. 
Beyazgül ve beraberinde ki Ak Parti heyeti seçim bürosunun açılışının ardından esnaf gezisine çıktı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195